Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Linkelnétek be nekem vékony...

Linkelnétek be nekem vékony szemöldökformákat? Mert képet szeretnék mutatni a kozmetikusomnak hogy hogyan csinálja meg, mert nemérti meg h vékonyat akarok

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
hááát ez nehéz,nmert lehet h.a te arcodhoz nem illik a vékony szemöldök..ez elég egyéni dolog...olyan ez mint a haj...lehet h.x-nek jól áll,de neked nem biztos...
2009. nov. 1. 09:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Amúgy már régen nem divat a vékony szemöldök.. És ha nem olyan a fejformád akkor elég csúnya is tud lenni.. Kozmetikus véleményét kell megkérdezzed..
2009. nov. 1. 09:14
 3/7 A kérdező kommentje:
CSak hát az a gond, hogy nekem elég nagyon a szemeim és nagyon nem illik a vastag bármennyire is divat nem divat, nemtudok mit csinálni csak a vékony illik:S
2009. nov. 1. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

nekem az első és az utolsó tetszik a legjobban :)

2009. nov. 1. 10:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszöntem :)
2009. nov. 1. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:
amit a 3.válaszoló linkelt,azok közül a 3.nagyon szép.tetováltat ne válassz!!!!ez lényeg!
2009. nov. 1. 13:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem , azt semmiképp sem szeretnék
2009. nov. 1. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!