Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok mit gondoltak az ilyen...

Srácok mit gondoltak az ilyen alakról? (kép lent)

Figyelt kérdés

mielött jönne a hülye kérdés, nem vagyok terhes, csak kicsit husis a hasam :)

[link]

2013. aug. 28. 13:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%

már látom a 2. kép alapján. akkor alapvető veled született aránytalanság.:S

ha lefogynál felül, széles maradna a vállad, egyértelműen fiús testalkatod van.

2013. aug. 28. 14:05
 12/26 A kérdező kommentje:
fiús persze.. akkor honnan van 85C-s mellem? (:
2013. aug. 28. 14:06
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

a 85C mell= széles váll+zsír

egyébként nem akarok kötekedni, mert szerintem semmi baj az alakoddal, csak ez a mellbüszkeség a végére nagyképűre sikeredett..

én amikor elkezdtem fogyózni, a derekamból ment le először, olyan vékony lábam volt, hogy hihetetlen, hasamból is sok lement de nem tudtam mit kezdeni az alapvetően nagy hátammal.. pedig nem vagyok/voltam kövér 65-re felmentem és leadtam 7-et. 58 szerintem teljesen elfogadható és mégis.. a nálam kövérebb lányok az arányok miatt néha vékonyabbnak tűntek. ez van.

2013. aug. 28. 14:13
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nem jön be, pedig a csajom az élő bizonyíték, hogy nem a csontkolleciót szeretem, de ha már választhatok, akkor inkább a s_gge legyen nagy. Szerencsére nem vagyunk egyformák u.h. lesz akinek így tetszel.
2013. aug. 28. 14:16
 15/26 A kérdező kommentje:

háát nem hinném.. de mindegy :) tudod én 100 kiló felett voltam.. rengeteget fogytam.. a mellemből egy centi sem ment le.. és ha vki elekzd fogyni onnan megy először..

csak tudod küzdök h ne legyen már ez a kis "úszógumi" de nem akar eltűnni

2013. aug. 28. 14:16
 16/26 anonim válasza:
51%
A lábaid nagyon szépek, de van egy kissebb-nagyobb pocid. Ha onnan ledobnál es kicsit, tökéletes!:)
2013. aug. 28. 14:20
 17/26 anonim válasza:
88%
Olyan favágó jellged van, de tudod Peter sem valami sovány, neki tuti bejönnél :D
2013. aug. 28. 14:39
 18/26 anonim ***** válasza:
32%
Tetszik :)
2013. aug. 28. 14:44
 19/26 anonim ***** válasza:
70%

Tényleg olyan fura alakod van. A lábad vékony, felül meg olyan "hordó" vagy, nincs derekad. Sportolsz valamit? Rá kéne gyúrnod a felső testedre, hátha.

Egyébként átérzem a problémát, én pont fordítva vagyok:D fogytam egy csomót, a felső testem már tök csontos, de nem elég vékonyak a lábaim.:s

2013. aug. 28. 23:51
 20/26 anonim ***** válasza:
69%
Az dicseretes ha ennyit fogytal! Ilyen alma tipusu vagy, amin meg egy kis dieta es rendszeres sport segithet. Gratulalok! Szerintem mar nem kell sokat fogynod,ugy 5-10 kg max
2013. aug. 29. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!