Srácok mit gondoltak az ilyen alakról? (kép lent)
már látom a 2. kép alapján. akkor alapvető veled született aránytalanság.:S
ha lefogynál felül, széles maradna a vállad, egyértelműen fiús testalkatod van.
a 85C mell= széles váll+zsír
egyébként nem akarok kötekedni, mert szerintem semmi baj az alakoddal, csak ez a mellbüszkeség a végére nagyképűre sikeredett..
én amikor elkezdtem fogyózni, a derekamból ment le először, olyan vékony lábam volt, hogy hihetetlen, hasamból is sok lement de nem tudtam mit kezdeni az alapvetően nagy hátammal.. pedig nem vagyok/voltam kövér 65-re felmentem és leadtam 7-et. 58 szerintem teljesen elfogadható és mégis.. a nálam kövérebb lányok az arányok miatt néha vékonyabbnak tűntek. ez van.
háát nem hinném.. de mindegy :) tudod én 100 kiló felett voltam.. rengeteget fogytam.. a mellemből egy centi sem ment le.. és ha vki elekzd fogyni onnan megy először..
csak tudod küzdök h ne legyen már ez a kis "úszógumi" de nem akar eltűnni
Tényleg olyan fura alakod van. A lábad vékony, felül meg olyan "hordó" vagy, nincs derekad. Sportolsz valamit? Rá kéne gyúrnod a felső testedre, hátha.
Egyébként átérzem a problémát, én pont fordítva vagyok:D fogytam egy csomót, a felső testem már tök csontos, de nem elég vékonyak a lábaim.:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!