Szerintem mindkettő tud szép lenni. De ha választani kell, én a széles csípőt jobban szeretem.
2013. aug. 27. 01:41
2/13 Tibzsike válasza:
Szerintem ez egyértelmű.Legalább is nekem szebb ha egy lánynak keskeny dereka és széles csipője van.15/F
2013. aug. 27. 01:44
3/13 anonim válasza:
Természetükből (ösztönből) fogva a férfiak jobban vonzódnak a szélesebb csípőhöz, ugyanis az a termékenység jele.
2013. aug. 27. 01:55
4/13 anonim válasza:
Keskeny derék és széles csípő az isteni! De amúgy mindegy, egy nő még keskeny csípővel is lehet szexideál, láttunk már erre pár példát a történelemben.
2013. aug. 27. 02:23
5/13 anonim válasza:
Keskeny derék, keskeny csípő.
2013. aug. 27. 06:32
6/13 anonim válasza:
Egyértelműen a keskeny derék, széles csípő.
2013. aug. 27. 11:22
7/13 anonim válasza:
azt sem tom mi a derék és csípő közti különbség
2013. aug. 28. 02:24
8/13 anonim válasza:
2
2013. aug. 29. 15:18
9/13 anonim válasza:
7-es: Javaslom nézz utána mert ezek alapvető fogalmak.
A derék a legkeskenyebb rész a törzsön, a csípő a legszélesebb. Ezen a képen jól láthatod a derekat a fűző miatt. A csípő pedig a derék alatti rész, azaz ahol a fenék is van, de konkrétan az a része ahol a legszélesebb a körfogat. A férfiaknak is van csípője és dereka természetesen, de nekik a csípőjük keskenyebb mint a nőknek, a derekuk viszont sok esetben vastagabb. Homokóra alaknak is hívják pl a vékony derekú nőket. Vagy darázsderéknek is, nem hallottad még ezt a kifejezést? Darázsderék az akinek nagyon vékony dereka van (az a borda alatti rész), gitár alakúnak is hívják a vékony derekú, széles csípőjű embert (nőt).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!