Hogyan tehetem szebbé magamat?
Nos: Nem tudom, milyen színű a szemed, de ha figyelembe veszed, biztos tudsz választani egy hozzád jobban illő hajszínt. Az arcod sápadtságára hirtelen a pirosítót tudom javasolni, bár hátha lesz itt más, aki erre jobb tippet tud adni. Hajhullásra különböző drogériákban, illetve olyan boltokban, ahol hajfestéket stb. árulnak, lehet kapni ilyen hajszeszt, amit a fejbőrre kell dörzsölni. Ez megállítja a hajhullást, legalábbis nekem segített. Fogyókúra: mellőzd a csokit, chipset, hízlaló ételeket, inkább sportolj sokat! Otthon, zenére felülések, lábemelés stb. Nem csak a feszülős gatyák divatosak és szépek. Az enyhén bővebb fazonok biztos jól állnak. :)
Ha nem érzed magad jól a magassarkúban, ne vedd fel! Nem baj, hogy alacsony vagy.. nem feltétlenül hátrány!
Alapozó ügyben sajnos nem tudok tanácsot adni. :( De remélem, hogy a többivel, ha egy picit is, de segíthettem. Sok sikert! :)
Először is vizsgáltasd meg a fejbőröd, kitudja, miért hullik a hajad. Ha ezen túl vagy, és minden ok, akkor hajszínváltás, mondjuk gesztenye v. mogyoróbarnára. Következő lépés az arc: lehet h. azért tűnt narancssárgának az alapozó, mert sötétebb mint a bőrszíned. Hosszas keresés lesz, de meg kell találnod a hozzád illőt. Barackszínű pirosítót használj, az természetes hatású, és nem lesz hullaszíned. Szerintem csináltass belső fogszabályzót, állandóan hordhatod, és egyáltalán nem is látszik. Ha túlsúlyod van, és a lábaid sem szögegyenesek, akkor az egyenes szárú gatyák állnának jól, azoktól még alacsonyabbnak sem fogsz tűnni. A kézkrémre nem tudok márkát írni, nézz szét drogériában, és keress zsír-és olajmenteset.
Bocsi a kisregényért, remélem tudtam segíteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!