Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet valaki...

Szerintetek lehet valaki kozmetikus, manikűr, pedikűr és egyéb testkezelések igénybevétele nélkül is szép?

Figyelt kérdés

fodrászhoz én csak félévente járok,kozmetikushoz egyáltalán nem,csak szoláriumba jártam egy ideig.pattanásaim nincsenek,és sosem volt problémás a bőröm,arctisztítót használok,és otthon készíthető arcpakolásokat szoktam alkalmazni,a szemöldököm pedig magam szedem.igyekszem hetente 2-3 napot sportolni,de sajna narancsbőröm így is van,amit nem tudok eltüntetni.mint már említettem szépészeti szolgáltatásokat nem nagyon veszek igénybe,mivel szerintem elég drágák,és ami van pénzem,azt inkább ruhákra költöm

ti milyen gyakran jártok kozmetikushoz?otthoni módszereket ismertek?

szeretnék sokat foglalkozni a külsőmmel,mivel most nem vagyok magammal eléggé megelégedve,de nincs sok pénzem,és pl a narancsbőrrel nem tudok mit kezdeni

2013. aug. 25. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
én 22 éves vagyok és 1x se voltam kozmetikusnál!Ugyan úgy saját magamnak csinálok mindent.A narancsbőrre vegyél krémet és keverd összá kávé zaccal és a problémás részt kend be és tekercseld be magad fél órára.
2013. aug. 25. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha értesz hozzá, nem is kell fölös költségekbe verni magad. Reszelheted otthon a saját körmöd, lakkozhatod, szedheted a szemöldököd, szőrteleníthetsz magadnak és nem kell pénzt fizetned érte. Sokan csak azért járnak ilyen helyekre, mert ügyetlenek és félnek hogy elrontják. Én sem járok kozmetikushoz, inkább drogériás termékeket használok. Fodrászhoz szoktam egyedül menni. Nem sajnálnám rá a pénzt, de úgy vagyok vele, hogy egy hónalhgyantához pl. nem kell tudomány. Szerintem a narancsbőrre, ha nem tudsz annyit sportolni, esetleg próbálj ki egy feszesítő krémet. :)
2013. aug. 25. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Én otthon magamnak vágom a hajam. Amikor legutoljára voltam fodrásznál, úgy levágta, h ronda lett. Körmömet magam lakkozom, reszelem (mivel nem műkörmözök), szőrtelenítésre drogériás dolgokat használok, szemöldökömet én szedem, nem mondom, hogy szép vagyok, de ronda se :D
2013. aug. 25. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet. Ha nem problémás a bőröd, minek járnál kozmetikushoz? A narancsbőr teljesen természetes, a nők 90%ának kortól és testsúlytól függetlenül van.

Nem a külső segítségtől kell várni a szépséget. Az embert a kisugárzása teszi széppé meg a személyisége, nem az, hogy havi hány ezret költ a külsejére.

2013. aug. 25. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!