Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vonzónak találjátok az alábbi...

Vonzónak találjátok az alábbi hölgyet?

Figyelt kérdés

Szépnek látjátok ezt a nőt, tetszik nektek, vagy inkább nem?

[link]

2013. aug. 25. 12:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Aha. Kedves a kisugárzása.
2013. aug. 25. 15:52
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Akik itt lehúzták a nőt, kíváncsi vagyok, hány 20 év feletti nővel volt már dolguk, mert akkor megmondom: az átlag nő nagyobb ennél. Ez a nő teljesen rendben van. Egyáltalán nem kövér vagy zsíros, teljesen egészséges, arányos és csinos alakja van. Gondolom a kis szerencsétlen béta-tagok is mindegyik úgy néz ki, mint Brad Pitt. Haha. Nyomorékok.
2013. aug. 25. 15:54
 13/20 anonim ***** válasza:
9%

12

az egyetlen nyomorék itt te vagy, miért nem lehet elfogadni hogy más az emberek ízlése?? ennyire frusztrált vagy, hogy teljesen idegen embereket "bántasz" mert válaszoltak egy kérdésre??

egyáltalán nincs szép teste, aránytalan, nézd meg milyen vastag combja van és átlagos méretű melle....

nekem ennél csak szebb barátnőim voltak, de ha csak csúnyák lettek volna és nem néznék ki úgy mint brad pitt akkor is jogom volna válaszolni és véleményt nyilvánítani....

2013. aug. 25. 16:12
 14/20 anonim ***** válasza:
93%
10/9.
2013. aug. 25. 16:18
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

Testre elég jó,10/8

fejre nem igazán tetszik.

2013. aug. 25. 19:38
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
ahelyett hogy pontoztok lefele, inkább tegyétek le a fánkot husikák. szánalmasok vagytok.
2013. aug. 26. 02:08
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Határeset, azért vesztetek össze :-). Ha egy 35 éves, 3 gyerekes anyuka lenne, akkor bombázó 10/10. Mint 26 éves modell, úgy ezeken a képeken azért szerintem elég gáz, viszont a képek is elég előnytelenek. Más képeken egyébként 10/10, de figyelembe véve azt, hogy neki az az egyetlen dolga a világon, hogy gyönyörű legyen, hát bizony elég lazára vette ezt a fotózást - szerintem itt 5/10.

Ha vesztek egy átlag magyar 26 éves bikinimodellt, szerintem az összes jobb nő nála.

2013. aug. 26. 22:18
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
molett/molett imádó barátaim, tényleg szánalmasok vagytok. ennyire rosszul esik, hogy ízlésficamom van?:/ most akkor én is pontozzalak le titeket, mert szerintem nem 10/10-es, mint szerintetek? ELMONDTAM A VÉLEMÉNYEM. édes istenem, és a hozzátok hasonló buták miatt állok lassan 50%-on...elképesztő komolyan. vagy nevezzétek át az oldalt elhízottak érdekképviseletére, és írjátok be a szabályzatba, hogy az olyanokkal szemben, akiknek nem egyezik a véleményük a tiétekkel, zéró tolerancia van érvényben.
2013. aug. 27. 10:54
 19/20 anonim ***** válasza:

Ferenc herceg

+1

hihetetlen mekkora parasztok itt az emberek hogy ha nem vagy velük egy véleményen elkezdenek oltogatni és lepontozni....

szerintem nem szép mégsem kezdtem el mondani hogy nyomorék aki szerint igen

és ha már oltogatás....

az ízléshez annyit hogy: aki városban él és minden nap lát rohadt sok (igazi) 10/8-10-es csajt azt ez a csaj nem fogja izgatni, aki meg egy faluban lakik és van két "jó nő" (akik igazából 10/3-4) annak ez a nő lesz az álomnő a 10/10-es....

most őszintén.... aki azt mondta hogy 10/10 annak egy modell csaj vagy egy tényleg szép színész nő (Amber Heard, Miranda Kerr stb) micsoda?? 10/20 ??

IRREÁLIS HÜLYESÉG amit írtatok és még a többi ember a hülye....

2013. aug. 27. 14:04
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Nem gondoltam volna, hogy ekkora vita kerekedik ebből a pár képből. Csupán kíváncsi voltam, hogy mi a véleményetek egy ilyen alakú nőről, csodálkoztam, hogy modell, sajnos én sem látom valami szépnek, mondjuk csinos, de én sosem szeretnék ennyire "husi" lenni.

Szép napot mindenkinek!

2013. aug. 27. 22:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!