Mi a véleményetek a kis csajról? Ha veletek szemben jön egy ilyen nő mit gondoltok róla esetleg utána néztek? Vajon a feneke az genetika vagy implantátum? Nektek tetszik az ilyen formájú illetve nagyságú fenék?
a lába nagyon vastag a hasával meg elkövette azt a hibát hogy csak edzet de nem fogyott így nem lett szép az eredmény
nekem nemigazán jön be,amúgy e fenekéből lehet a legkevesebbet látni szóval azt nem tudom értékelni
Azért lányok véleményére nem nagyon vagyok kíváncsi,már ne haragudjatok!
A kis csajt egyébként nagyon "sztárolják" szomszédok vagyunk igazából szoktunk beszélgetni néha-néha eljárogatni ide-oda ami tény az tény hogy rengeteg férfi megnézi az utcán sőt fütyülnek neki de még a telefonszámáért is oda jönnek egy egyszerű partyn minimum 2-en és érdekel hogy vajon a férfiak mit találnak benne ennyire vonzónak! És ezért voltam kíváncsi a véleményetekre! Viszont gyönyörű az arca mind emellett!
Nem értem a válaszodat azt írtad hogy "pufifánk" de aztán pedig azt hogy "nem rossz a teste"?!
Akkor most mi a lényeg?
#6:
Melyik képen látod azt hogy kisebb nadrágot hord,illetve azért túlzásokba sem kéne esni van rajta fölösleg ezt mindenki látja de azért "kibuggyanó hasról" én nem látok fotót!
Véleményem szerint arányosan oszlik el rajta a súlyfölösleg és azért ez elég ritka dolog szerintem!
És mind emellett szerintem szép az alakja is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!