Fiúk! Egy lánynak milyen legyen a szemszíne?
egyénfüggő.
Én azt vettem észre, hogy fura módon a barna szeműek felé több bizalmat érzek, egyfajta belső megnyugvást. A kék szeműek felé pedig több izgalmat. Általában nehezebben nézek a világosabb, kék szeműek szemébe. De nem azért, mert nem tetszik, hanem ellenkezőleg. A szem a lélek tükre, szokták mondani.
De lehet, hogy mindez nálam csak merő véletlenül fordul elő a lány ismerőseimnél. :)
Venne egy kék kontaktlencsét :D
Teljesen mindegy...
Neonsárga...
Mindegy,nem ettől függ,hogy ki tetszik.
jacsak, hogy világos kék a szemem színe :P
XD
A legelső válaszoló vagyok, most azért pontoztatok le mert leírtam őszintén, hogy leszarom milyen színű a szeme?
Lényegtelen milyen szinű lesz a szeme, nincs elvárás. Nem attól tetszik meg valaki, mert kék a szeme a haja meg fekete. Így nem lehet kategorizálni az embereket. Nem azt mondom, hogy lényegtelen milyen a szeme, mert igenes van, hogy a szeme miatt figyelek fel valakire, de ez csak egy dolog a sok közül. Szerintem te is így vagy vele, nem azért tetszik meg valaki, hogy tengerkék szeme van, ettől még lehet egy s..ggfej paraszt az illető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!