Mennyibe kerül Magyarországon egy fogszabályzó komplett?
Szia!
az én fogszabályzóm (ami nem maszekos) volt 25.000-25.000 Ft , de ez már drágult, most 30.000 Ft alul és megint 30 ezer felülre.(+nekem kellett hozzá egy 5.000 Ft-os kellék, de ez nem minden esetben muszáj)
Hát azt nem tudom, hogy mikor nem alkalmazhatják belülre, de viszont ha nagyon zavarna a fém, akkor van még a porcelános, ami nem olyan feltűnő, de viszont a duplája árban.
Államinál egy ív 30.000- , ami vas. Magánnál egy sima 50.000-, egy fehér(porcelán a brekettje) 75.00- egy ív.
A magánnál hamarabb kész ven1-2 év, de az államinál több év is lehet. + 5.000 utána éjszakai. bárkinek lehet belül is szerintem.
Szia!
Én 20 éves vagyok, 1 hete van fogszabályzóm, felül.
80.000 Ft volt, a végén még 20ezer lesz, és az éjszakai, kivehetős még 25 ezer.
Kérlek írjátok meg nektek is ilyen drága dolog?
Ráadásul van egy híd a szájpadlásomon, ami nem is zavarna, ha nem kéne enni is néha. 1 hete pépes ételt eszek, semmi egyebet nem tudok. :(
Sziasztok!
Én ma kaptam felső fogszabályzót (fémet) 30.000 Ft volt egyenlőre... De a végösszeg 150.000 Ft lesz
Mivel még lesz alsó is... meg még húzza öket... meg mittom én:D
Sziasztok! Sajnos én is sokáig vártam a fogszabályzással, részben anyagi részben hiúsági okok miatt. :S Most vagyok 30. Tehát részemről az állami támogatást már buktam. Egyelőre 2 helyen érdeklődtem (persze magándokiknál) mindkét helyen ugyanazt a választ kaptam: 320-380 E Ft között lesz az alsó-felső fogszabi, kívülre. ha nem fém, hanem porcelán breketteket szeretnék, azok egyenként(!!) még plusz 10.000 -be fognak fájni. És akkor még nem is beszéltem a kéthavonkénti húzásokról, ami még qalkalmanként 5-10.000-be fognak kerülni, magyarán kész anyagi csőd! A jó hír, hogy az egyik helyen (Hansa-Dont Stúdió) van lehetőség részletfizetésre, illetve már utánnanéztem bankoknál is fel lehet venni hitelt 3%-os kamattal egészségügyi ellátásra (többek között fogszabályozásra is).
A tanulság ebből: mindenkinek azt ajánlom, hogy ne halogassa a fogainak rendbetételét, mert csak egyre drágább lesz, arról nem is beszélve, hogy nekem már minimum (!!) 2 évig kell hordani, hogy értelme is legyen. /számoljátok ki.../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!