Lányok! Szerintetek ez a cipő jól néz ki?
Figyelt kérdés
A minap láttam az egyik üzletben egy ilyet és megtetszett, valószínűleg meg is fogom venni.Szerintetek jól nézne ki egy 17 éves srácon egy egyszerű farmerral kombinálva?
2013. aug. 23. 12:44
1/8 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki :) Ezek mindig örök darabok lesznek.
3/8 A kérdező kommentje:
Ez gyors válasz volt:D Köszi:)
Tudnátok esetleg olyan felsőket (póló vagy pulcsi) ami jól mutatna még ehhez? Vagy csak színeket, amik illenek a cipőhöz, mert szerintem ha ehhez felveszek
még valami feketét, az túl sötét lesz már, nem?
2013. aug. 23. 12:49
4/8 anonim válasza:
Szerintem jó:)
Kb bármivel felveheted, a feketéhez minden megy.
23L
5/8 anonim válasza:
A cipő jól néz ki, farmer tökéletesen illik hozzá :) Szerintem kicsit sportosabb felsők, akár kapucnis pulcsik, pólók vagy sima póló/pulcsi megy hozzá és ha fekete, az se gáz :)
6/8 anonim válasza:
Nekem is tetszik, farmerhoz tökéletes. Vagy sportosabb rövidujjúval, melegítőfelsővel, vagy esetleg kockás inggel is el tudom képzelni.
15/L
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a válaszokat:)
Ha szeretnétek küldök képet hogy mit vettem:)
2013. aug. 23. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!