Mi a véleményetek a testemről? Szerintetek milyen alkatú vagyok? [KÉPEKKEL! ]
160 cm magas vagyok, és 48-50 kg között ingadozik a súlyom.
Szerintetek inkább körte, vagy alma alakom van? Azt tudom, hogy semmiképp sem homokóra. Szerintetek ezt már ducinak lehet nevezni? Mert szinte mindenhol van rajtam 1 pici felesleg (természetesen sportolok, de mégis). Úgymond a feleslegtől "puha" is vagyok, de mégis izmos is.
Egyéb vélemény? Min kellene változtassak?
Kötekedésből köszönöm nem kérek.
A normális, jóindulatú válaszokat előre is nagyon köszönöm!:)
Link a képekhez:
"Mondták már, hogy túl nagy a fenekem.. Tippek esetleg a guggolás és a kitörés mellett? "
Azoktól mind nagy lesz a segged. Fussál inkább.
Szerintem nincs jó alakod.
Amúgy te vagy az élő példa, hogy a súly nem számít semmit. Egy 48-50 kilót én nem így képzelek el. Látszik hogy nincs rajtad sok izom, persze nem azt mondom hogy legyen kockás hasad, de olyan kis puha vagy. Tudom, azt írtad hogy sportolsz, úgyhogy nem akarok bunkó választ adni. A súlyod jó a magasságodhoz, de valahogy mégse... Nem olyan rossz, de a hadra mindenképpen dolgoznék.
Szerintem nagyon jól nézel ki. Isteni a popsid, a hasad is teljesen szexi. Kicsit keményebben sportolnál (nem tudom most mit sportolsz, de úszással és/vagy futással sokat változtathatnál az alakodon), még feszesebbé válhatna a bőröd, de mondom, így is nagyon jó vagy. Ilyen testű barátnőm lenne, gondom egy szál se lenne!
31/F
Szerintem a popsid nagyon szexi, meg igy noi szemmel is:)
Hasra ajanlom a felulest, combra futas,biciklizes. Esetleg uszni is jarhatnal. Probalj tobb feherjet enni, es keruld a szenhidratot. Egyebkent teljesen jo alakod van, csak feszesitened kell. Esetleg kondiba is jarhatnal.
(Nekem pont az a bajom, hogy hiaba eszem normalisan, es sportolok napi rendszeresseggel, egyetlen dekat nem valtozik a sulyom... 60 kg 182 centi)
Nem vagy duci, de izom kéne rád, mert attól nem lesz senkinek sem jó teste, hogy sovány. Én ajánlom neked a 30 napos kihívásokat. Ez nem vesz el túl sok időt, de biztos, hogy lesz változás, ha végig csinálod. Nem kell óriási csodákat várni a 30 naptól, de ha már 2-3-szor megismétled ezeket a 30 napokat, akkor bizony már szép változások lesznek. De nálam már az első 30 napos kihívás is sokat változtatott a testemen.
Itt vannak:
Ezeket találtam hírtelen. Én ebből 4-et csinálok egyszerre, a guggolást, kitörést, fekvőt és hasprést. Ezek alapján pedig találtam ki magamnak más gyakorlatokból ilyen 30 napos kihívást, amit majd ezek végeztével kezdek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!