Lányok! Bejön nektek Richard Kruspe?
2009. okt. 29. 19:06
1/26 anonim válasza:
a bottal sem érnék hozzá kategória. hogy miért? mert metálos.
2/26 A kérdező kommentje:
Hát köszi a választ de attól ,hogy metálos még nem lehet jóképű, illetve jó ember? :D
2009. okt. 29. 19:23
3/26 anonim válasza:
Nekem nem. Nem tudom, miért, nem tetszik és kész. Akkor már inkább Till.
4/26 anonim válasza:
azt h jó ember e, arról gőzöm sincs, mivel én itt ülök egy 10 emeletes panellakás szobájában, míg ő kb magyarországról se hallott még.
és nem, nekem nemlehet helyes egy metálos pasi :D
5/26 A kérdező kommentje:
2009. okt. 29. 19:49
6/26 anonim válasza:
Kruspe álmaim hapsija, imádom a Rammsteint, és kurv@ jól néz ki a fazon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mondhatnám, a nyálam elcsöppen tőle, és abszolút nem a jelleme miatt, mivel azt nem ismerem:)))
7/26 anonim válasza:
wáááááá....nem, egyiksem. irtózom a kis emóktól, megazilyen tüskés hajú diszkóspatkányoktól is.
én a NORMÁLIS férfiakat szeretem :D
8/26 anonim válasza:
hát nem olyan húú de jó pasi, de azért nem is rossz :)
9/26 anonim válasza:
nekem olyan közepes, szóval nem csunya,de nem is álmaim pasija. leszögezem semmi bajom a metálosokkal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!