Miért ilyen kicsi a mellem?
Én is így vagyok vele, már 16 vagyok és még mindig csak a sportmelltartó jó rám... manapság ráadásul elég nehéz így öltözködni, hiszen szinte minden ruha ami tetszik kivágott. Sajnos megnöveszteni nem tudod őket, majd nőnek maguktól:) Ne aggódj, rengeteg modellnak is kicsi a melle.
Próbálj olyan ruhákat hordani amik nem kivágottak, és mondjuk fodrosak, télen pedig sálat:)
pl ilyen ruhákat:
Remélem segítettem:))
2ik vagyok.
Én full komolyan mondom...!!!!!
Referenciám: Görög Zita, vv Évi, Szulák Andrea, (Anettkánál sajnos inhűvely gyuladásom volt ezért nem sikerült... Hozzá teszem az egyetlen sikertelen munkám), Pandora, és... Stb... Nagyon nagyon sokaknak segítettem már. De a legjelentősebb munkám. PAMELA ANDERSON
Nekem is ez a problémám. Átlagnál SOKKAL DE SOKAL kisebb mell 16 évesen. Zavar, hogy ilyen kicsi és nem tudok vele mit csinálni.
Hallottam, hogy a masszírozásával nagyobb lehet, de.
. semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!