70/D-s mellméret optimális egy 15 éves lánynak?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 16:01
21/35 anonim válasza:
A fikázókkal ne foglalkozz. Biztos komplexusuk van a kis mellük miatt. Ezek így gyönyörűek és kit érdekel, hogy mennyire fog lógni 30 év múlva? Másnak is fog, csak nekik a kicsi. :)))
22/35 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide az IQ-m? Úristen... attól,hogy feltettem ide nem fog semmi sem történni,mert senki sem tudja meg,hogy ki vagyok szóval.. amúgy meg miért lenne olyan mint egy 40 éves nőé?.. 15 évesen biztos annyira megereszkedik te okos. :D
2013. aug. 21. 16:37
23/35 anonim válasza:
Melltartó nélküli képet vártam volna, mert azért valljuk be, hogy sokat dob egy mellen a melltartó. Úgy sem fog senki sem felismerni.
24/35 anonim válasza:
képzeld, igen, megfog ereszkedni te okos, nem hallottál még a gravitációról, te okos? :O
agyatlan tizenéves. látom a melledre vered magad, nem az eszedre.
25/35 anonim válasza:
#24. Sugárzik belőled az irigység.
26/35 A kérdező kommentje:
Igen.. megereszkedik majd biztos,de kinek nem?
Egy kis mellű lánynak is meg fog ereszkedni x év múlva.
2013. aug. 21. 16:42
27/35 anonim válasza:
Egy pár csöcsön ennyit szájkaratézni...
28/35 anonim válasza:
Szerintem kicsit kicsi a melltartód! Én örülnék, ha az enyémek ekkorák lennének! :)
29/35 anonim válasza:
optimális bizony:D megadod a telószámod? :D
30/35 anonim válasza:
Nagyon jó, nekem csak 70B-s.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!