Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen iskolatáskát vennétek?

Milyen iskolatáskát vennétek?

Figyelt kérdés
16 éves (gimis) lányhoz milyen HÁTIZSÁKot tudnátok elképzelni? Képeknek kimondottan örülnék! :) Előre is köszi!
2013. aug. 21. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

hátizsák na neeeeeee

sokkal jobbak ezek és még divatosak is, nálunk mindenkinek hasonlója van

[link]

[link]

[link]

na ezek jól néznek ki:D

2013. aug. 21. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

de ha hátitáskát szeretnél (1 válaszoló vagyok)

akkor

[link]

vagy valami hasonló bocs ebben nagyon nem tudom

2013. aug. 21. 11:45
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2013. aug. 21. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Első a pipere táskába,hogy férnek el a könyvek?Gimiben nagyon sok könyvet,füzetet kell vinni.Vegyél hátizsákot.Valami niket vagy adidast,az menő.
2013. aug. 21. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen divattáskákban szerinted hogy fog elférni 5 könyv, 7 füzet, tolltartó, kulacs, kaja, és mondjuk egy tisztasági csomag? Ha esetleg belegyömöszölöd, azt meg a gerinced bánja. Tudom hogy húzzátok a szátokat, hogy már megint a gerincferdüléssel jövök, de én 2 évig cincáltam válltáskát suliba, hát év vége fele már úgy kellett minden héten kiropogtatni a hátam, megnyomkodni a vállam, ami borzasztóan fájt.

Én a Decathlonban vettem, 5 ezer forintos newfeel márkájú hátizsákot. Nekem tökéletes lesz. De van mindenféle színű, márkájú, viszonylag barátságos áron. Pl. Eastpak van 8 ezerért, ami egyébként 14 ezer. Érdemes lenne körülnézni.

2013. aug. 21. 12:56
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi! :) Ezért lesz nekem is hátitáskám, ugyanis volt válltáskám,de nem fértem el benne, és egészségtelen is...ráadásul 6 hónap alatt tönkrement.
2013. aug. 21. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
érdekes nekem az összes cuccom belefért:D pedig nem hagytam a suliban vagy otthon egy cuccomat sem miatta. A hátitáskát nem szeretem:S ám az is épp ugyanúgy okozhat gericferdülést ahogy amiket linkeltem. Tudom mert 9 évig azt hordtam és miatta lett gerincferdülésem.:( Mióta ezeket hordom sokkal jobb és divatosabb is:D
2013. aug. 21. 13:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is a sportboltok hátitáskáit ajánlom, könnyen kilehet fogni jó darabokat. Sulikezdés előtt a bevásárlóközpontokban is akadnak kamaszok számára is vállalható táskák egész jó áron. Nekem budmil hátizsákom volt, kb 7 ezerbe került, három évig hordtam és még most is teljesen jó állapotban van, a sarkai koptak meg/koszolódtak egy nagyon picit.
2013. aug. 21. 17:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Converse,nike
2013. aug. 22. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!