Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valakinek segitett a fogán az...

Valakinek segitett a fogán az éjszakai fogszabályzó? Ha igen miben? és mennyi idő alat?

Figyelt kérdés

a két középső fogam egy kicsit kiáll de nemugy h a számbol vagy ilyesmi csak nemtudom összezárni az alsó és a felső fogsoromat mert az a kettő kicsit kijebb áll

segithetnék rajta éjszakai fogszabályzóval?

2009. okt. 29. 00:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem addig segített, míg használtam, aztán majdnem teljesen ugyanúgy visszaálltak a fogaim. A doki meg akarta magyarázni, hogy nem jól használom, pedig úgy csináltam, ahogy mondta.

Azóta meg kinőttek a bölcsesség fogaim, az is összébb nyomta így teljesen olyan az egész mint régen volt.

A párom is mondta, hogy neki is volt éjszakai, ehhez képest nem teljesen szabályosak a fogai.

De van, akinek bejön.

2009. okt. 29. 01:03
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem sem használt..:S
2009. okt. 29. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem használt de! előtte volt állandóm ami helyrerakta a fogaimat, az éjszakai csak azért volt, hogy a helyén tartsa őket, és ne álljanak vissza.
2009. okt. 29. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyen volt a fogam, mégpedig azért, mert az a "jó" szokásom volt, hogy óra alatt a felső fogaimmal "pattintgattam" a tollat/ceruzát. Én kb. 3 évig hordtam éjszakára a fogyszabályzót és teljesen helyrehozta, még az a kis rés is eltűnt a 2 felső-középső fogam között. Viszont azt tudni kell, hogy nem mindegy, hova mész dokihoz! Barátnőmnek rendes állami rendelőben írták fel a fogszabályzót és kb. olyan gyenge anyagból volt, hogy 2 ujjammal széttörhettem volna. Mondanom se kell, hogy a fogai ugyanolyanok maradtak. Én magándokinál voltam, nem volt olyan brutálisan drága.
2009. okt. 29. 12:20
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat:)

utolso válaszoló melyik városban voltál magándokinál?meddig hordtad és mennyibe került a magándokinál az éjszakai fogszabályzó:$?

2009. okt. 29. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Budapesten, a XI. kerületben Gazdagréten. De én már nagyon rég voltam, most 30 éves vagyok, 14 éves koromig hordtam, így árat sajnos hiába is írnék, az ma már nem annyi lenne. Akkoriban 5000 Ft volt alkalmanként, na meg persze az elején meg kellett venni a fogszabályzót, annak az árára már nem emlékszem.
2009. okt. 31. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!