Vásárolnál évek óta lejárt szavatosságú kozmetikumokat?
Figyelt kérdés
Találtam egy oldalt,ahol meglepődve vettem észre,hogy legalább tíz éve forgalmazott Nivea testápolót kínálnak eladásra.El nem tudom képzelni,honnan szerezhették be,azt meg végképp hogy árulhatnak ilyet.Link:
A fehér flakonosról van szó.
2013. aug. 18. 21:02
1/2 anonim válasza:
Megeshet,hogy nem vonták ki a forgalomból, eseteleg csak itt hagyták abba a forgalmazását, másolat.
2/2 A kérdező kommentje:
Vagy lehet valahol megmaradt egy nagyobb árukészlet,a kereskedő "olcsóért"felvásárolja,nekünk meg eladják az évek óta lejárt terméket.Az Ázsia Centerben is néha olyan kincseket lehet találni,hogy csak na! :-)Csak bosszant,hogy nálunk mindent eladhatnak,ha átdátumozzák,átcsomagolják.A kozmetikumoknál még hagyján,de élelmiszerrel is megcsinálják.Egyszer két(!)éve lejárt szavatosságú konzervet vettem.
2013. aug. 18. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!