Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek a két...

Fiúk! Mi a véleményetek a két csaj alakjáról? Kép lent

Figyelt kérdés
[link]
2013. aug. 18. 19:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Szülés után mind a két nő le fog csúszni. A jobb oldalinak a bőre gyenge, a bal már most 15kg-val több mint kéne.

Mindehhez hozzájön az 1-es válaszoló pontja.

2013. aug. 18. 19:19
 12/27 anonim ***** válasza:
Dögös mind a kettő, a jobb oldali szexibb.
2013. aug. 18. 19:32
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Máskor ha ki akarod takarni az arcot, szedd le a vízjelet is ;)

[link]

2013. aug. 18. 20:11
 14/27 anonim ***** válasza:
Köszi 13.,igen a rózsaszín határozottan bájos érdemes lenne konditermet látogatnia...
2013. aug. 18. 20:14
 15/27 anonim válasza:
Haveromék ezekre buknak,én inkább a természetes, kislányos csajokra. :)
2013. aug. 18. 20:25
 16/27 anonim ***** válasza:
Hát, ìgy már mindjárt más, a ròzsaszìnnek sokkal szebb/szimpibb az arca...
2013. aug. 18. 20:28
 17/27 anonim válasza:

Miért mondjátok szegény bal oldali lányra, hogy dagi? Ha valaki vékony lányról tesz fel képet, akkor meg az a baj, hogy miért nincs rajta mit fogni...

Egyébként szerintem ez még nagyon messze van a dagitól.

2013. aug. 18. 20:39
 18/27 anonim ***** válasza:
Arccal már nekem sem tűnik daginak,hát ilyen sokat számít az arc....
2013. aug. 18. 20:45
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként vicces, hogy mint vékony lány sokszor már én szégyellem magam ezen az oldalon, mert szétoltjátok őket, hogy nem lehet rajtuk mit fogni, aztán jön egy kép egy lányról akin van 5 kiló felesleg, ráfogjátok hogy az 15, és elkezditek szidni a ducikat:D Persze egyébként ti egyértelműen a husisabb, ducibb lányokat szeretitek, mint mindenhol olvashatjuuuuk, hát persze. Ha pedig véletlenül jön egy válasz, hogy neki a vékonyak tetszenek, akkor az természetesen le van pontozva:D

Egyébként tulajdonképpen lesz*rom, csak mindig fogjuk a fejünket a barátommal, hogy miért ilyen rohadtul álszent mindenki. (Arról ne is beszéljünk, amikor egy egészséges, karcsú nőhöz írja a válaszadók többsége, hogy betegesen sovány. Vicc:D)

No, akkor én behúzom a fülem, szégyellem magam, és sajnálom a barátomat, amiért nem igazi férfi, elvégre a csontokkal csak a kutyák játszanak. Sőt, esetleg anatómia órát is tarthatnánk, ahol tök jó szemléltetőeszköz lennék, esetleg rám írhatnák a csontok latin nevét, csak hogy egyszerűbb legyen.

"Fuck society's idea of beauty"

2013. aug. 18. 21:03
 20/27 anonim ***** válasza:
Ami viszont tényleg gáz,hogy ugyanaz a nyakláncotok,akkor ki utánoz kit?
2013. aug. 18. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!