Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek én 10-es skálán?...

Susogosmacko kérdése:

Szerintetek én 10-es skálán? :D Kép lent

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 17. 16:26
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nem vagy szép.Nem tudom egyesek mit hazudoznak...A vállad is túl széles...Pontozhatsz le,kislány,de ez az igazság..
2013. aug. 21. 11:05
 32/35 anonim ***** válasza:
Kedves előző! Azt ne Te akard megmondani, hogy másnak mi a véleménye a Kérdezőről! Milyen jogon vonod kétségbe mások őszinteségét?
2013. aug. 21. 11:08
 33/35 anonim ***** válasza:
Te meg milyen jogom esel nekem??!Azt írok amit akarok,akkor amikor ÉN akarom!!A kislány láthatóan nem valami világszép,az alakja lehet jó lesz pár év múlva,ti meg itt dícséritek,mintha valami országos szépségversenyt megnyert volna,annyira szép!A véleményemet leírtam,ja és mielőtt valaki azt írná,Nem nem vagyok féltékeny a kislányra!
2013. aug. 21. 11:19
 34/35 anonim válasza:

6/10

14/F

2013. aug. 21. 15:42
 35/35 Megváltoztatott. válasza:

Csini!;)

Egyénként,hidd el ha meg tépeted egy fodrásszal egy kicsit,sokkal szebb,egészségesebb hajad lesz,és jobban is fog nőni!Tapasztalat!:)

2013. aug. 23. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!