Hogy lehetnének fehérebbek a fogaim?
úgy két éve folyamatosan fehírítőfogkrémeket hasdználtam, és az elég szépen megtartotta a fogaim viszonylag fehér színét, de abba kellett hagynom és áttérnem a sensitive fogkrémekre meg az első két fogam nagoyn érzékeny eltt, a két éves gyógyfogkrém segített már nincs meg ez az érzékenység, viszont a fogaim a fehérítő nélkül nagyon sárgák lettek...
Elkezdtem fehérítőfogkrémet használni újra, de semmi változás...szódabikarbónával szoktam ritkán fehéríteni az nagoyn jó akár 3 árnyalattal is fehérebb lesz tőle, de azt csak ritkán lehet használni és káros is...Kávét ritkán iszok kolát is néha, de itt már rég nem segít ha aaról a ritka kéváról lemondok.
Nem tudom mit tegyek!
Fogorvosi fehérítésre nincs pénzem...
Mit gondoltok, egy kis kúra hogy napi 4-5-6 fogmosás fehérítőfogkrémmel segítene? Vagy ártana?
Kissé gátlásossá tesz, fehér ruhát már biztos nem hordok mert amellett szörnyű a fogsorom...Lehetne találni emgoldást? Jó lenne egy házi praktika, de én csak a szódabikarbónát ismerem, amit mérsékelt sikerrel alkalmazok...Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!