Mit lehet vele kezdeni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
tegnap voltam egy kozmetikusnál és megkértem hogy szedje le a bajszocskámat.eddig még nincs is nagy baj csak annyi hogy teljesen beduzzadt az a rész ahonnan leszedte(gyantával).még ma is teljesen fel van duzzadva és még piros is.az első alkalom miatt ilyen vagy valami más a baj?lehet hogy leszedte a bőröm felső rétegét?eddig csak az segített hogy ha jégkockákat raktam rá.
valaki segítsen!előre is köszi az értelmes válaszokat
2013. aug. 16. 09:40
1/3 anonim válasza:
ha nagyon megvan duzzadva,lehet az általa használ gyantára vagy allergiás.. de valószínűbb hogy csak az első gyantázás végett van.Hámosítót(neogranormont) kent rá utána?lealapoztad magad valami alapozóval hogy takard?nem mindegy...Mondjuk én szoktam néha gyantáztatni,de mindig rájövök hogy venni kéne már egy bajuszszőrtelenítő krémet,mert mondjuk nekem kb 3-4 óra mire elmúlik az irritáció,de másnap pattanások gyulladnak be a helyén,pedig ott nem vagyok miteszeres és persze bosszankodom,hogy mire a patti elmúlik már nő ki a szőr-.- vegyél szőrtelenítő krémet ami direkt arra van! :)24l
2/3 A kérdező kommentje:
igen utána neogranormont kent rá.és igen lealapoztam de csak ma délután,mert venni kellett.és ilyen szőrtelenítő krémet drogériában lehet kapni?
2013. aug. 16. 19:26
3/3 anonim válasza:
Kellékesnél szoktam venni,én fodrászkellék üzletbe járok és igazából ott mindent ami fodrászattal-kozmetikával kapcsolatos ott megkapok és még jóval olcsóbban mint bárhol máshol.Ha valami nincs már írják is rendelik meg és 2-3nap lehet érte menni.Onnan ismered meg ha drogériában keresgélsz hogy picike tubusban van,kb 15ml és 800-1000Ft körüli az ára,de megéri mert sokáig kitart mivel nem nagy részen használod..Láttam már az AVON-ban is,kb 8-900 Ft körül volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!