Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet e mentőápolónak/tisztnek...

Lehet e mentőápolónak/tisztnek tetoválása?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hol? Ne lógjon ki az egyenruhából?
2009. okt. 28. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
ne legyen látható helyen, az alap. és ne horogkereszt, ss-rúna, vagy akár birodalmi sas, meg ilyenek. :)
2009. okt. 28. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyenruhában nem látható helyen biztos - gondolom meztelenül nem ellenőriznek :) De ha a téli és a nyári egyenruha különbözik, pl. a nyári rövid ujjú (nem tudom) akkor erre is figyelni kell.

Személyes véleményem szerint hülyeség a megkötés e téren. A piercingre esetleg rá lehet fogni, hogy balesetveszélyes, de a tetoválás nem az.

2009. okt. 28. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Gondolom te is mentős akarsz lenni ,én is szerintem a hátadon vagy a nyakadon hátul ,vagy fentebb a combod környékén. Virág,14 éves

2009. okt. 28. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
2.éves orvosis vagyok, mentőorvos akarok lenni és a lapockámon van egy tetoválás. ne legyen virtó helyen, amúgy senki se foglalkozik vele.
2009. okt. 28. 19:54
 5/5 A kérdező kommentje:

14:00 remélem azèrt nem mindenkitől félsz...

Igen ez lenne a lényeg , hogy egy alkar tetoválás nem lóg ki télen, de kilóg nyàron...

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2009. okt. 29. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!