Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért b*zis, ha egy fiú...

Miért b*zis, ha egy fiú szőrteleníti a lábát? Szerintem igénytelen a szőrös láb. (kép)

Figyelt kérdés

Szerintem szőrtelenül jobban néz ki egy láb. A szőrös igénytelen.

szőrtelen: [link]

szőrös: [link]

2013. aug. 14. 13:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
azért ez a kép jóval eltér az átlagostól, vagyis azért nem jellemző, hogy valaki ilyen szőrös legyen.
2013. aug. 14. 13:34
 12/18 tabaki ***** válasza:
66%
Az, hogy nem vagy magaddal megelégedve, még lehetne igényesség, ha a hibáidat próbálnád orvosolni pótcselekvés helyett. A normális szőrzet egyszerűen ugyanolyan hétköznapi tulajdonság, mint az, hogy két szemed van. Ha legközelebb az a hepped támad, hogy az is igénytelen, kinyomod az egyiket? Mellesleg a szőrösebb láb másodlagos férfi nemi jelleg (ezért rettegnek tőle szegény lányok annyira), nem csoda, ha egy fiú idétlenül néz ki tőle.
2013. aug. 14. 14:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek semmi köze a buzákhoz.Ez mindenkinek a magánügye.
2013. aug. 14. 14:23
 14/18 anonim válasza:
30%
Mitől lenne igénytelen ? Mond már meg ? Vagy tanuld meg a szavak jelentését vagy ne használd. Szegény majom is igénytelen, vagy a macska ? ? ? mond azt hogy nem tetszik ...bár mindenféleképpen benned van a hiba. Szerintem ha egy fiu borotválja a lábát akkor ott defekt van. Direkt nem mondom , hogy uzi mert nincs bajom velünk, de egy igazi nőnek nem kellenek a ily módon csupasz pasik így örülök mert azok a nők meg akiknek bejön azok meg nekem nem és a kör bezárult.
2013. aug. 14. 14:55
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

"A szőrös igénytelen."

Csak egyetlen kérdésem van. Miért?

2013. aug. 14. 17:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legjobb ha nem BOROTVÁLOD hanem olloval levágod,hogy kisebb legyen a szőr és akkor nem olyan undorító. Vagy festesd be szőkére. :D
2013. aug. 14. 18:35
 17/18 anonim ***** válasza:
48%
Egyszerűen pasiknál nem szokás szerteleníteni a lábat..egy pasi legyen szőrös. Persze az ennyire szőrös, mint a képen, tényleg ritka. Abszolút nem férfias egy sima láb..az meg a másik, hogy tök röhejes lenne, ha a pasim több időt töltene a fürdőben szépítkezéssel, mint én:D
2013. aug. 14. 20:15
 18/18 anonim ***** válasza:
szerintem nem az. mondjuk én ázsiai vagyok és megszoktam ott ott a férfiak nem szőrösek, csak annyira amennyire a lányok itt, én azt szeretem... egyetértek veled abban hogy rosszul néz ki a nagyon szőrös láb... és nem csak az, a mell és a kar is rosszul néz ki nekem ha nagyon szőrös... mármint egyszer volt az hogy egy fiú karját megfogtam és szőrös volt... mármint csak úgy átlagosan, de akkor is rossz érzés volt... szóval szerintem semmi baj azzal ha egy fiú szőrtelenít...
2013. aug. 14. 22:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!