11/21 anonim válasza:
ja és még valami a bajuszt felejtsd el úgy nézel ki vele mint egy forradalmár 2.voltam
12/21 anonim válasza:
10/5 de ha valakinek jó a személyisége meg a humora az hidd el sokat dob a külsőn:) l/19
14/21 anonim válasza:
pfúúúj én az ilyenket messziről elkerülöm :D
15/21 anonim válasza:
Utolsó egyetértek:)Ez undorító.Még bajusz nélkül is 10/2.Phujj. 21/L
16/21 anonim válasza:
hé haver... uccsó kettő valami bunkó ribizli szharj rájuk :D vagy lehet cska egy két trollgyerek :D én srác vok szval nem értékelek ha nem gond :D
17/21 anonim válasza:
Utolsó,te meg egy kicicomázott díszb×zi:))
18/21 anonim válasza:
nem nyert de attól te még szemét kis tiniribizli vagy ha tetszik neked hanem :DD
19/21 anonim válasza:
Csíragyerek,el hiszem,hogy olyan meleg vagy mint a kályha,és tetszik ez a gyerek,de mostmár helyezd a szádat alapállásba.Ja,és nem hiszem,hogy a kérdező kért volna védelmet...;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!