Mennyire vagyok csúnya/szép?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szerintetek mennyire vagyok szép? Tudom, hogy nem vagyok az, de azért kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre. Am kérlek építő jellegű kritikákat. Minden választ előre is köszönök. :) (a negatívakat is)l/122013. aug. 13. 17:48
11/20 anonim válasza:
Szerintem nagyonis szép vagy. Ne változtass semmin sem, amikor idősebb leszel, még szebbé válsz, mert akkor már jobban kialakulnak a nőies idomok. 118/F
12/20 anonim válasza:
118/f lol mekkora pedo vagy /trollface/
13/20 anonim válasza:
Ugyan, hány éves vagy?? 10-11? :) Aranyos vagy nagyon, de ha ennyire szeretnéd tudni a válaszolók véleményét, tegyél ki képet 7 év múlva.
14/20 anonim válasza:
pontosan. megvárjuk a 7 évet és akkor válaszolunk:D bizony bizony
15/20 anonim válasza:
jaj te, 12 éves vagy, bőven ráérsz még foglalkozni a külsőddel. átlagos, aranyos kislány vagy
16/20 anonim válasza:
Többen leírták. időseb korodban szebb leszel.
17/20 anonim válasza:
én 12 éves vagyok, szerintem szép vagy, én is valahogy így nézek ki, bár én nem vagyok szép.
18/20 anonim válasza:
szerintem szép vagy --> én is valahogy így nézek ki --> bár én nem vagyok szép :DDD
19/20 A kérdező kommentje:
xDD Utolsó..... Ezen besírtam :-) Ment a Zöld kéz :-)
2013. nov. 10. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!