Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek tetszenek az...

Fiúk! Nektek tetszenek az ilyen vékony lányok is? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

A képen nem én vagyok, de alakban hasonlítunk.

2013. aug. 13. 13:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
49%
Ferenc herceg te mindenhol hirdeted az elb*aszott anorexiás ízlésedet? Gondolom neked is 0% a testzsír százalékod...
2013. aug. 13. 19:24
 22/28 anonim ***** válasza:
76%
ez már egészségtelenül vékonynak tűnik
2013. aug. 14. 10:57
 23/28 anonim ***** válasza:
52%
az ismerősöd még egész elfogadható... de ez egészségtelenül vékony!! ez már nem genetika! Edzéssel, tömegnövelő étrenddel fel lehet szedni néhány kiló izmot, és akkor szépek lennének mind!! :)
2013. aug. 14. 12:16
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Mindegyik nagyon sovány de az utolsó legalább tényleg szép, aranyos, szedjen fel pár kilót tömegnöveléssel edzés mellett de azért úgyse nézzen kik mint egy manus pl. a rubint réka. A csíkos ruhás meg jó lesz ferenc ""herceg""-nek, ő úgy is csúnya. Ez amúgy hájfétis lenne ha nem jönnek be az anorexiás csajok? Az igen!xD
2013. aug. 14. 13:38
 25/28 anonim ***** válasza:
Az ennyire vékony lányok azoknak tetszenek akiknek az esetük. Én speciel szeretem az ilyen vékony törékeny nőket. 24F
2013. szept. 10. 10:15
 26/28 anonim ***** válasza:
Be, de főleg az, akit utoljára tettél fel.
2013. szept. 10. 12:05
 27/28 A kérdező kommentje:
Utolsó: Bocsi, de nem értem. a "Be" az tulajdonképpen mit is jelent? Bleee? (hányás)
2013. szept. 10. 17:48
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem mást, mivel az utolsó még a legjobb szóval elég ízléstelen lenne, ha pont az nem tetszene neki.(Szerintem BEjön neki vagy BEtenné xD)
2013. szept. 10. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.