Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy fogszabályz...

Mennyibe kerül egy fogszabályzó 18 év alatt?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és egyetlen fogam nem áll úgy, ahogy kéne.

Szóval csak felső kéne...(Budapesti vagyok) Mennyi lenne az? Úgy cakompakk?Nektek mennyi volt? És tudtok ajánlani megbízható fogszabályzó fogorvost? :)

2013. aug. 12. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
sajnos ez nagyon változó,nekem volt olyan hely ahol azt mondták hogy 150ezer,végól másik helyen 30-ért megcsinálták,de minden alkalommal amikor mentem hogy húzzanak rajta kértek egy ezrest(a címet nem mondom mivel gödöllői,szerintem felesleges lenne utaznod:) )
2013. aug. 12. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 14 éves vagyok, nekem csak a felső fogsoromon van fogszabályzó. 18 éves korig a TB támogatja ezt szóval ne magánrendelésre menj mert úgy többe kerül. Valóban nem mindegy az orvos, nekem először nem ismerték fel a mély harapásom. :)
2013. aug. 12. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon változó, tesómnak 80 ezret mondtak itt az ország észak-keleti részben.
2013. aug. 12. 22:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Egyébként ha NEM magánrendelésre megyek, akkor nem kell valamilyen beutaló vagy ilyesmi? Csak simán időpontot egyeztetünk,? Vagy baromságot mondok? XD
2013. aug. 13. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:
De, kell beutaló, amit a körzeti SZTK-s fogorvosod ad miután leellenőrizte, hogy épek-e a fogaid.
2013. aug. 13. 22:57
 6/6 anonim válasza:
Nekem egy hét múlva teszik fel felülre a fogszabályzot. Nekem TB-s támogatással 75 ezer forint volt..énis Budapesti vagyok és én a Hrim Pál Állkapocs Ortopédiara jarok vagy valami ilyesmi a neve:D am 15/L
2013. aug. 18. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!