Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elvékonyodott körömre házi...

A4940825 kérdése:

Elvékonyodott körömre házi praktikák?

Figyelt kérdés

2013. aug. 11. 21:38
1 2
 1/11 Szafica ***** válasza:
Citromlé.
2013. aug. 11. 21:41
 2/11 A kérdező kommentje:
inni vagy a körömre vagy mi?
2013. aug. 11. 21:42
 3/11 Szafica ***** válasza:
A körmödet dörzsöld át vele, vagy áztasd benne 1-2 percig.
2013. aug. 11. 21:44
 4/11 anonim ***** válasza:
én élesztőt szoktam használni
2013. aug. 11. 21:45
 5/11 A kérdező kommentje:
és télleg bevált?
2013. aug. 11. 21:45
 6/11 Szafica ***** válasza:
Hát nekem alapból erős körmeim vannak, így csak abból a szempontból tudok nyilatkozni, hogy kevésbé töredeznek és a körömvégeim fehérebbek tőle.
2013. aug. 11. 21:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Étkezz változatosabban, és reszeld a körmeid, ne rágd és vágd őket, mert az csak gyengíti.
2013. aug. 11. 21:58
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2013. aug. 11. 22:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

sziaaa:D

az én körmöm nagyon durván vékony VOLT(! :D) olyan szinten hogy lehetett hajlítgatni is meg átlátszó volt a vége.. és kb 1 hónap alatt olyan szinten megerősödött hogy már alig lehet a végénél behajlítani és szép hosszúra megtudom már növeszteni :)

én ezeket használtam:

1 pohár víz 2-3 evőkanál citromlé 1-1,5 kanál olíva olaj pici só (sóról olvastam hogy nem szabad de nekem segített) ezt egy tálba összekeverem 1 órát áztatom benne a kezem (van amikor 15 percet 5 percet 1,5 órát áztatom.. mikor hogy van kedvem de az elején mindenképp 1órát legalább hagyd)

másik fehérítésre: citromlé és fogkrém (fehérítős..'whitening') fél kupaknyi citromlé és annyi fogkrém hogy ne legyen folyós és sűrű se.. majd fogkefével átdörzsölöd a körmödet (alul is! főleg a végénél)

más: régebben sosem használtam alaplakkot mert mindig felvált az a körömlakk amit rákentem másnapra.. de ezek tényleg jók: essence studio nails 24/7 (ez kevésbé tartós)

de ez a legjobb: miss sporty nail expert manicure for brittle nails (ez kálciumos is ami szintén jó)

ezenkívül mivel nyár van 100x több gyümölcsöt és zöldséget eszek nap mint nap tehát gondolom ez is segített..

na bocsi a hosszú válaszért de nekem ezek téynleg segítettek :)

2013. aug. 12. 10:19
 10/11 anonim ***** válasza:
szia nekem is régen be lehetett hajlítani olyan vékony volt nekem a citromlé és a körömreszelés sokat segített és már alig lehet behajlítani és fehérebb is lett :)
2013. aug. 15. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!