11/20 anonim válasza:
Szerintem is szép. És az alakja is teljesen jó.
25/L
12/20 anonim válasza:
nem szép az arca,az öltözködése borzalmas,nagyon tucatnak tűnik
14/20 anonim válasza:
Átlagos. Alakja oké, arca is az.
Viszont az öltözködése nagyon nem tetszik. 1: Íratlan szabály, hogy csak feneket takaró fölsővel lehet leggings-t felvenni!! 2: a mellénye nem tetszik.
15/20 anonim válasza:
Iszonyat jó alakja van, gyönyörűek a lábai, én 17nek tippelem. 21F
16/20 anonim válasza:
túl átlagos. az orra kicsit széles. amúgy biztos sok pasinak tetszik, de ha választhatnék, h a mostani külsőm vagy az övé, akkor maradnék a sajátomnál, pedig rajtam van némi felesleg.
17/20 anonim válasza:
Jól néz ki, csak elfelejtett nadrágot venni szegény. (A leggings nem az, csak segget takaró felsővel lehet hordani.) A hajába vihetne egy kis fazont, mert így olyan semmilyen, szép, de csak lóg. A többi rendben.
18/20 anonim válasza:
Szerintem szép lány arcra is, alakra is, és a haja is szép, de az öltözködése szörnyű.
19/20 ~Kicsi móki válasza:
Szerintem nem anyira szép.Olyan átlag kategória.
20/20 anonim válasza:
az alak tetszik, az arc közepes, az öltözködés borzalom,
10/6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!