11/24 anonim válasza:
Arcra nagyon szép de az alakja nem jo tul nagy a mell és ez kövéríti vagy ez szilikonmell?vagy olyan melltart amit hordanak mostansag a csajok? Mert ha utobbi akkor simat kene hordani mert vekonyabbnak tunne 27 f
12/24 anonim válasza:
1.2. képen szép az arcod 3-on mintha kicserélték volna, sztem csak előnytelen a fotó.
Öltözködésed tényleg nem a legelőnyösebb...
Alakra jónak tűnsz, kicsit alacsony de 3. képen nagy melleid vannak, :P egyáltalán nem kövérítenek, sovány vagy, bár magasságodhoz egy kicsit nagyok bár nemtom ez menyire hátrány xD
Én is izélnék veled 10/7
14/24 anonim válasza:
jesszus megint egy suli k*r*a
sokasodnak *--*
15/24 anonim válasza:
2 képen szép mert az távolabbi kép nem látszik a hülye smink
18/24 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya. 10/7. Az öltözködése lehetne sokkal csinosabb nőiesebb.
19/24 anonim válasza:
Én is izélnék veled :D
Viszont az első képen olyan kisebbségi fejed van, azon nem tetszel, ezért összesen 6/10
20/24 anonim válasza:
7/10
Falusi discoba egy éjszakára elkapnám!!! nagyon cukii!! <3
De barátnőnek nem :S
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!