Lányok (kb 15 évesek)! Nektek milyen pasik jönnek be?
Nem túl magas, kék szemű, fekete/szőke hajú. A barna haj kék szem sok lánynak bejön szerintem, de azért nem mindegy milyen az összhatás. Például volt barátomnak is ez a párosítás volt, de (más belátom) nagyon ronda volt szegény.
15/L
Magas,szőke vagy barna hajúak,szemszín oly mindegy. De egyébként a hajszín is mindegy csak nézzen ki jól de az csak plusz ha mondjuk szőke kék szemmel:D
14/L
Magas, férfias testalkatú, sötétbarna haj, kék szem. De persze attól, hogy így képzelem az "álompasimat", nem azt jelenti, hogy csakis ilyen fiúkkal állok szóba, és persze a belső is fontos.
15/L
Ahogyan az előző is írta, ez csak egy leírás az "álompasiról" :)
Szóval: Arcról nem volt szó, de azért leírnám azt is. Azt hisze, ez tényleg marad az "álmodozz csak..." kategória, mert nekem nagyon tetszenek a karakteres arcú fiúk. Sokak szerint b*zis, de szerintem egyáltalán nem. :) A hajszín mindegy (csak ne vörös), de leginkább a kévébarna hajszín tetszik, nem hosszú, de nem is túl rövid hajhosszal. A szemszín szinte mindegy, csak legyen szép. :)
15/L
Ui.: Akik hasonlítanak Leonardo DiCaprio-ra (régen), Jim Carrey-re(régen), esetleg Avicii-re, azok előnyben. :D
Szemszín: mindegy.
Hajszín: mindegy.
Bőrszín: mindegy.
;)
De az ideálomnak sötét a haja (fekete/barna), a szemszíne zöld vagy barna, a bőre pedig fehéres-barnás-sárgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!