A pasiknak tetszik az extrém hajszín egy csajon vagy inkább a normálisat szeretik?
Pasi vagyok és a normális, visszafogott természetes vagy aközeli hajszínt szeretem a csajokon.
Az extrém színek, wc-kefe formák eleve taszítanak, de az is, amikor feltűnően látszik az, hogy a választott hajszín diszharmonikus az illető hölgy arcával, bőrszínével. Tehát a festés is inkább egy kis színkorrekció legyen és ne gyökeresen új szín.
Öcsém ha egy ilyen színes dologgal akarnék járkálni mint te inkább vennék egy arapapagájt...
Legalább az igazi nők ne legyenek olyanok mint az unokahugom babáji (befesette a hajukat szövegkiemelővel)
Félre ne értsete egy stétbarna hajon még egy kislilátis elviselek, de ha valaki 2 hetente váltja a hajszínét, úgy hogy a következő randin már nem ismerem meg, az elég taszító. Azonkívűl miért nem elég egy szín a hajnak vagy egy kis melír?
F/19
Nekem egyáltalán nem jön be...
Komolyodj kicsit!
Lehet szines, de a kék az már sokk....
Vagy... Legyen inkább amcsi zászlós hajad, frankón csillagokkal, meg csíkokkal, azt keress meg... Tuti te leszel álmaim nője!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!