Akinek van porcba fülbevalója, segítene?
Figyelt kérdés
Meddig kell bennehagyni a gyógy fülbevalót? Ha hajatmosok fogja csípni a sampon? Fogok tudni aludni rajta? Fog vérezni? Abban a pillanatban amikor lyukasztják, mit fogok érezni? Holnapra vagyok bejelentkezve. Köszi előre is!2013. aug. 8. 15:11
1/6 anonim válasza:
Nekem azt mondta a piercer, hogy fél évig ne vegyem ki az orvosi fém piercinget. A sampon nem csípte nekem:)
Aludni kb a 3. naptól tudok rajta, de azért még jó darabig érzékeny lesz..
Nekem vérzett kicsit, amikor szúrták, de csak pár csepp. Az, hogy szúrják, csak egy pillanatig fáj, kibírható, utána elkezd majd égni, és hát sokáig gyógyul, mert porc.
2/6 A kérdező kommentje:
Ok. Köszönöm! Nekem minednki a lövetést ajánlotta, már be vagyok jelentkezve kozmetikushoz (lövetni). A neten meg mindehol azt látom, hogy az nem jó... Tényleg?
2013. aug. 8. 15:42
3/6 anonim válasza:
Tényleg nem jó. Porcot csak szúratni szabad, mert eltörhet a porc, aztán életed végéig csúnya lesz.Barátnőm lövette, aztán azóta porckinövése van. A piercer, akinél csináltattam, nem is vállal lövést, csak szúrja. Egy valamennyire is hozzáértő szakember nem lő, csak fülcimpát max.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én 6 embert kérdeztem, akinek van porcban, mind aztmondta, hogy szúratni nem érdemes... De már bejelentkeztem...
2013. aug. 8. 16:50
5/6 anonim válasza:
Hát olvass utána, h miket írnak..nekik lehet, hogy szerencséjük volt, én is ismerek olyat is, akinek semmi gondja nem volt attól, hogy lőtték. De olyat is hallottam, akinek a sebészeten kellett helyrehozni a fülét.
Nyilván nem minden esetben történik baj, de, ha megvan rá az esély, én biztos nem lövetném, mint ahogy nem is lövettem.
Még ki lehet jelentkezni biztos, de Te tudod, a Te füled.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!
2013. aug. 8. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!