Divat lett, hogy a lányok már a karjukat IS szőrtelenítsék?
Figyelt kérdés
Egyre több lányt látok szőrtelen, sima karokkal. Most már lassan ciki lesz, ha egy lánynak szőrös a karja? Én kb 2-3 éve epilálom a karom, de azért, mert túl sok szőr van rajta lányhoz képest...:( (de legalább nem fekete). De nem hiszem hogy minden lánynak ez lenne a problémája... lassan eljutunk oda, hogy egy lányon csak az arcán lehet majd szőr (szemöldök és haj)?2013. aug. 8. 07:55
11/19 anonim válasza:
Én is már vagy 7 éve szőrtelenítem a karom. Nem volt nagyon szőrös, nem is fekete, de valahogy mindig zavart..jobban érzem így magam. Nem azért, mert ez a divat, nem is nagyon foglalkoztam még akkor ezzel, csak jobban tetszik így.
12/19 anonim válasza:
Peches vagyok,fekete szőr van rajta,így gyantázom.Szerencsére csak könyékig kell.Egyébként ritkán látok olyat akinek szőrös a lába,keze és lány,szóval szerintem már nem divat,hanem esztétikum és igényesség kérdése.:))
13/19 A kérdező kommentje:
Irigylem azokat, akiknek csak szőke, pihés szőrük van. Én is jobban érzem magam, amikor a karom is szőrtelenítve van, csak kíváncsi voltam mások véleményére, meg azt hittem most erre annyira rákattant mindenki. Köszi a válaszokat!
2013. aug. 8. 11:44
14/19 anonim válasza:
Én nem szőrtelenítem a karom, bőven elég a lábamat, hónaljamat, hasamat. Ja és kiszedni a szemöldököm, még a "bajuszom". Én találkozom a jelenséggel, amiről írsz. A legjobb barátnőim közül 3an is szor
15/19 anonim válasza:
Bocsi, csak béna a telefonom:
tehát, 3an is szőrtelenítik a karjukat, ebből az egyik lány a szőke pihéket szedte le epilátorral (a másik 2őnek, azért sötétebb volt), most szúrosabb sokkal, amíg nem szedi le újra. Nekem a szőrtelenítés így is éveket vesz el az életemből, mivel sötét hajam van, és gyorsan is nőnek a szőrszálaim.
Az én véleményem, hogy egy kicsit túlzásba viszik már sokan ezt a dolgot. Persze esztétikusabb és higiénikusabb egy szőrtelen test. De például rengeteg lánynak kipattogzik a bikinivonala, és az sem a legszebb látvány.
Szóval én a combot, meg a kart nem igazán tudom megérteni, hacsak tényleg nem nagyon feltűnő.
16/19 anonim válasza:
se a karomat, se a combomat nem szőrtelenítem. szőke vagyok, nem is nevezném szőrnek azt ami rajtam van, aranyszínű pihe inkább az egész. nekem még kimondottan tetszik is, amikor nyáron lebarnulok és csillog a sötétebb bőrön. :) a lábszáramat, hónaljamat gyantázom, fazont borotválok, de a karomat és a combomat senki kedvéért nem csupaszítom le. az még a szőrnél is undorítóbb, mikor egy lány borotválja a karját és olyan a tapintása mint a dörzspapírnak.
17/19 anonim válasza:
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, egyre több a szőrös lány, számomra undorító ha a lány szőrös, rengeteg szép lányt látok, szőrös karral, és ez teljesen kiborít. Szívem szerint a villamoson leborotválnám őket, ott helyben
18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, úgy érted, hogy a karja szőrös? Vagy másra gondolsz? Olyannal már én is találkoztam, aki forrónadrágban volt, szőrös lábakkal.
2013. aug. 11. 07:50
19/19 anonim válasza:
A karja itt szinte a lányok 80%ának szőrös, és nem az a pihés, nem, szőrösebb mint én vagyok(fiú vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!