Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A száj alatti piercing tipikus...

A száj alatti piercing tipikus emos piercing vagy én is rakathatnék?

Figyelt kérdés

Mielött ezek az emos izék elkezdték oda rakatni a piercinget, én már az elött kitaláltam hogy ott jól állna nekem egy apró kis kő. Aztán azért nem csináltattam meg, mert mire észhez kaptam már minden fekete vasalt hajú halálmadárnak ilyenje volt.

Szeretnék nagyon csináltatni, de nem akarom hogy emo-snak nézzenek. Vagy inkább hagyjam a francba? Mi a véleményetek?

2009. okt. 26. 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
persze h hordhatod csak a te stilusodtól függ! nehogymár ezért ne hord mert az túl emos szard le és érezd jól magad :)
2009. okt. 26. 14:22
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem is van.. jó én emo voltam, extrém hajszinem meg maradt meg ugye az ajak pc, de az öltözködésen számít a leginkább, ha nem hordasz emo ruhákat nem is fognak annak nézni :) ugyhogy nyugottan rakasd be.
2009. okt. 26. 14:24
 3/9 anonim válasza:

1. Ne foglalkozz azzal hogy mások mit gondolnak vagy mondanak... a barátaid elfogják hinni hogy nem vagy emos a többi ember véleménye meg mit számít?

2. Miért számítana emosnak? Szerintem már az emo elött is raktak oda piercinget. A másik dolog meg az hogy ha már egy emberen fekete vagy mit tom én akkor az már emo... na ez egy nagy hülyeség szóval csak bártan.

2009. okt. 26. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Ajjj, hallod, nekem is volt ajak pc-m és mindig b*sztattak, hogy emo, emo, meg frufrum van :| Ettől még valaki nem emo... Amúgy le se sz*rd az ilyeneket, azt se érdemlik meg:)
2009. okt. 26. 16:20
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem is uez volt a bajom, oda akartam, de aztán meggondoltam magam mikor minden tizenéves kis emos elkezdett ilyen pcvel rohangálni. de én láttam már kifejezetten nőies csajon is, nem ilyen nagy fekete meg pink bogyókat hanem szolid kis követ, tök jól állt neki, szóval szerintem csináltass :) ha a többi ruhád meg a stílusod eleve nem olyan, nem fognak emosnak nézni.
2009. okt. 26. 17:28
 6/9 anonim ***** válasza:

egy ideje engem is elkapott ez a láz hogy én a szám alá akarok mert az nagyon tetszik és szpé is...de aztán eszembe jutott hogy hány meg hány emósnak iylen van ,meg fekete hajam is van,tehát nem akartam annak tünni,de mostmár lesz@arnám hogy minek hisznek én tudom hogy egyáltalán nem vok emós azt kész...de mostmár azért nem csinálok mert hidegebb idő van és nehezen gyógyul...majd nyáron:D

JA ÉS MINDENKÉPP CSINÁLTASS JÓL FOGSZ KINÉZNI

adri

2009. okt. 26. 19:05
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon rendesek vagytok, meggyőztetek. És igazatok van, és ezt én is így gondoltam, csak néha kell az embernek egy-két tanács, vagy más véleménye, hogy biztos lehessen a saját döntéseiben.

Szőke vagyok, teljesen átlagosan öltözködöm, az esetek 90%-ban nőiesen. És én is egy pici kőre gondoltam, tényleg csak annyira picire hogy épp csak megcsillanjon ha valaki rám néz. Szerintem nagyon szexi és nőies, elegáns.

Köszi mégegyszer, sokat segítettetek.

2009. okt. 27. 10:23
 8/9 anonim válasza:
egyáltalán nem emo-s pc. ne csináljanak már mindenből emo cuccot amikor még az emo szarba se volt amikor azok előjöttek.
2009. okt. 27. 11:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Megcsináltattad végül? Nem bántad meg (így az évek távlatából:))? Én is gondolkozom rajta.
2012. szept. 17. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!