Lányok pontoznátok ezeket a testeket?
Figyelt kérdés
1-10es skálán ,hogy nektek mennyire ideális ? :)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
Igyekezzetek csak a testet figyelembe venni az arcot/embert ne :)
2013. aug. 7. 13:02
11/30 anonim válasza:
#jelekh mi nem műkszik? segítsek egyet kattintani?
12/30 anonim válasza:
Amennyiben az agyatok nagyobb lenne egy tücsökénél látnátok, hogy a közvetlen előttem hozzászólóra gondoltam, de nem is vesződöm a magyarázattal, mert a körültekintés teljes hiányában szenvedtek. Egy kattintás még megy nekem is....
13/30 anonim válasza:
Csupán tényleg kíváncsi lettem volna, mitől nem hány az illető..:)
14/30 anonim válasza:
vágom hogy nekem szóltál hogy nemtudok linkelni de nekem mégis műkődik na de mind1is:)
15/30 anonim válasza:
Megvan a hiba forrása, bár a legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy valaki ide facebook linkel... ugyanis az itt le van tiltva... Mea culpa
16/30 anonim válasza:
gyakran fentvagyok ezen az oldalon és gyakran látok fb linket szal nemhiszem h lelenne tiltva:) amúgy ez egy nyilvános kép facebookon!
17/30 anonim válasza:
#16: ne legyél már retardált, természetesen NÁLA van tiltva Facebook (mint oly sok munkahelyen).
18/30 anonim válasza:
#17 elmondanám neked h vágom h neki a munkahelyén van tiltva ugyanis beszéltem vele priviben, de itt szerintem arra célzott hogy ezen az oldalon nem lehet fb-ról linkelni de javíts ki ha tévedek (emberi dolog) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!