Szerintetek szép vagyok (kívül, belül)?
Figyelt kérdés
Néha amikor belenézek a tükörbe azt mondom.. Wooow.. Jól nézel ki, de amikor az van pl, hogy.. Hm.. Jó ez hülye pi*ásan fog hangzani, de na.. Barátnőm lejött hozzám és megfütyöltek meg múltkor megdudáltak meg mikor tesómékkal vgayok akkor is megdudálnak, megnéznek. Persze én is kapok lopott pillantasákot. Tudom ez elég "undin" hangzik, hoggy perverz állatokra "vágyom", hogy fütyüljenek meg, de igazából nem erről van szó.. Csak anniy, hogy ebből az egészből az jön le, hpogy éán magam csúnya vagyok...Az osztályba tetszettem szinte az összes srácnak (7-ből 5-nek) De akkor is így érzek és nem tudok mit tenni. Egyébként egy sportos, intelligens (mivel felvettek egy matek szakra, gondolom nem üres a fejem), humoros csaj vagyok. És hááát... Szeretek a középpontba lenni és a volt osztályomba meg is kaptam ezt a "szerepet", de félek a következő osztályomba mindenki utálni fog. Tudom ez most egy kicsit bonyolultnak hangzik, (mert hülye vagyok és nme tudok fogalmazni, ha ilyenekről van szó) de a lényeg az, hogy bajopm a van az önbizalmamm és félek, hogy mi lesz az új suliban. Szerintetek mit tehetnék, hogy a kétsdégeim megszűnjenek a külsőmmel kapcsolatban és azzal, hogy ne legyek egy senki a következő suliba. Remélem megértettétek és tudtok tanácsot adni...2013. aug. 6. 23:40
2/13 anonim válasza:
Te még nagyon gyerek vagy önértékelési problémával. Meg sötét is,ha ilyenekkel foglalkozol.
3/13 anonim válasza:
es most mi is a kerdes? jolesett kiirni magadbol mennyire jo p icsa vagy es mindenki erted sovarog?:D a kulsodrol meg nem tudtunk meg semmit. a matek mellett azert a helyesirasra is fordithatnal idot, mert elegge sz arul megy. amugy az altalnos iskolas matek iszonyatosan konnyu, de majd nagyot koppansz kozepiskolaban, foleg, ha emelt matekos vagy... az meg nem jelent semmit, ha 14 eves kisfiuknak bejossz. elarulom a fiuk ebben a korban mindent csajt megfarkalnanak aki 100 kg alatt van es nem egy banyarem. ha megfutyulnek az meg oket minositi, ertelmes ferfi nem futyul 14 eves tiniribikre.
6/13 anonim válasza:
Hány éves vagy? 15? Amúgy egy tipikus tini vagy, ennyi...
8/13 anonim válasza:
Az intelligenciának semmi köze a tanultsághoz, másrészt pedig, ahogy valaki már fentebb írta: általánosban rossz jegyet szerezni nehéz, nem jót.
9/13 anonim válasza:
Rakj ki képet, akkor mondok véleményt a külsődről.
De a belsőd undorító. Beképzelt vagy, és buta. Intelligenshez neked semmi közöd...
10/13 anonim válasza:
szerintem semmi baj nincs az önbizalmaddal:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!