Szép lányok, veletek is ellenségesebbek a nők?
Figyelt kérdés
Tudom, ez nagyon egoistán hangzik majd, de nem magam látom szépnek, hanem mások véleménye alapján írom.
A barátnőim kellemetlenül érzik magukat velem, féltékenyek, folyton azt hallgatom, "de jó neked ,hogy vékony vagy, bezzeg én meg hájas vagyok."vagy ha felveszek egy csinos ruhát, azt mondják előnytelen és nem áll jól, vásárláskor meg a legrosszabb ruhákat akarják rám sózni.
Látom rajtuk, hogy kellemetlenül érzik magukat a közelembe.
Ha új közegbe kerülök, a nők többsége úgy néz rám mint a véres rongyra, alapból elítélnek egy felszínes csajnak, vagy riválisnak.
Ti mennyire tapasztaltok ilyeneket?Mit tesztek ilyenkor?
2013. aug. 6. 12:21
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. aug. 6. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!