Szép lányok, veletek is ellenségesebbek a nők?
Tudom, ez nagyon egoistán hangzik majd, de nem magam látom szépnek, hanem mások véleménye alapján írom.
A barátnőim kellemetlenül érzik magukat velem, féltékenyek, folyton azt hallgatom, "de jó neked ,hogy vékony vagy, bezzeg én meg hájas vagyok."vagy ha felveszek egy csinos ruhát, azt mondják előnytelen és nem áll jól, vásárláskor meg a legrosszabb ruhákat akarják rám sózni.
Látom rajtuk, hogy kellemetlenül érzik magukat a közelembe.
Ha új közegbe kerülök, a nők többsége úgy néz rám mint a véres rongyra, alapból elítélnek egy felszínes csajnak, vagy riválisnak.
Ti mennyire tapasztaltok ilyeneket?Mit tesztek ilyenkor?
Velem is ilyenek az ismeretlen emberek. Szerencsére a barátam nem, szokták mondogatni szintúgy,hogy jó az alakom,szép vagyok stbstb.
Ha meg ismeretlen csapatba megyek a barátaimmal, ha mondjuk csak egy lány néz rám furán az nem érdekel,söt ha nagyon flegmán méreget akkor elöveszem én is a nagyképü énem(ha városban megyek,és úgy néznek úgyszint ugyan ezt teszem)
Ha a barátommal megyek valahová és úgy néznek,akkor általában hangos megszólalással a tudtukra szoktuk adni,hogy talán nem kéne.:)
Szintén ez van.
Én sem tartom magamat hú de szépnek,mások viszont annak mondanak,nagyjából elégedett vagyok az alakommal,de ezért teszek is,viszont sok embertől inkább csak a bántást kapom.
Genetikailag nagy melleket örököltem,sok ember ezt is valami hú de rossz dolognak tartja,a barátnőim meg ha ilyen téma van mindig ellenségesek,annyit nem mondhatok nekik hogy ne aggódjanak,majd találnak maguknak párt mert akkor jön a támadás hogy én könnyen beszélek,meg ha én is olyan helyzetben lennék mint ők akkor megérteném őket de így ne magyarázzak.
A másik az hogy nem vagyok se kimondottan vékony se kövér(nagy mellek,kerek fenék,izmos,picit vastagabb láb,lapos has)így a vékony lányoktól és a ducibbaktól is kapok beszólásokat,nővéremnél meg külön gond volt,mert ő elégé telt és így főleg amikor kisebbek(15 év körül)voltunk sok gondot okozott a féltékenység,arra meg nem volt hajlandó hogy időnként tornázzon velem,most is napi min fél órát hastáncolok de ha van időm akkor másfelet,ő meg csak magyaráz,hiába mondom neki hogy milyen jól formálja a testet a szemében valahogy megmaradtam egy "ellenségnek".
Én is sportolok, fenék és hasformáló gyakorlatokat csinálok, meg persze minden mást, aztán meg jönnek azzal, hogy hú de jó nekem és szerencsés vagyok.
Nem szerencsés vagyok ,hanem van kitartásom és teszek az alakomért, de ha meg ajánlok nekik videókat meg edzéseket, meg se nézik amit küldök, másnap meg sírnak, hogy jajj de kövér vagyok...
Vagy ha jó sminket, szemöldök szedéses videót küldök, az sem érdekli őket, pedig ezekből is sokat tanultam.
Hát akkor "örülök",hogy mások is így vannak ezzel és nem a személyemmel van baj.
Mondjuk akkor a férfiak is ellenségesek lennének...
Annyit hozzátennék hogy vannak akik genetikailag vagy betegség miatt nem tudnak hízni/fogyni,őket meg is értem,hogyha picit csúnyábban néznek az emberre,rossz lehet hogy mindegy hogy mit tesznek nem érik el azt az alakot amit szeretnének,ezért sem tartom helyesnek az olyan facebook posztokat amik éppen a vékonyabb vagy a ducibb lányokat dicsérik,illetve hogy a média annak ellenére hogy azt magyarázza hogy mindenki fogadja el magát olyannak amilyen azt is magyarázza hogy a vékony lányok a szépek.
12:53-mas válaszoló voltam
Ezzel én is egyetértek, az teljesen más helyzet.
Viszont most eszembe jutott az egyik ismerősöm, egy melóhelyen dolgoztunk, épp siránkozott, hogy olyan kövér, hogy enm bír tükörbe nézni, meg hánytatni fogja magát.
Megkérdeztem pár perc múlva, hogy kér-e kávét, mondta, hogy igen , 6db!!!! cukorral és tejszínhabbal.
És az a baj, hogy nagyon sok ilyen ember van még.
A barátaim nem, inkább idegen nők. És ami meglepő, az az hogy nem is feltétlen a korosztályom, bár arra is van példa, hanem a 40évesek (22 éves vagyok).
Nem szoktam ellene tenni. Nem fogok erőlködni meg kedves lenni, mikor nyilvánvalóan semmibe se néznek. Sőt, ha oylan emberről van szó, akiről tudom, hogy úgyse találkozok vele sokszor, vagy azután sose, akkor még ráteszek egy lapáttal és előadom az utálatos, gőgös primadonnát. Fennhordom az orrom, párszavas, kimért mondatokban válaszolok és folyton a ruhámat igazítom. Ha már utálnak, akkor adok nekik okot is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!