Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk? Szerintetek nekem vagy...

Fiúk? Szerintetek nekem vagy a barátnőmnek van jobb alakja (teste)?

Figyelt kérdés

Kérlek őszintén válaszoljatok.

Én: [link]

Barátnőm: [link]

2013. aug. 6. 12:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
46%
A két kép nem egyforma szögből van csinálva és nem lehet őket egymáshoz hasonlítani. Szerintem mindketőtök alakja jó. Amúgy szépek a bikinijeitek.
2013. aug. 6. 16:23
 22/31 anonim ***** válasza:
45%

a sárga bikinis lány remek példa arra, hogy lehet valaki vékonyan is löttyedt. nem kövér, de nézzétek meg a hasát, a derekát meg a combjait, látszik rajta hogy zsíros az egész. nem lesz senki automatikusan jó csaj attól, hogy vékony.

a másik kép pedig tényleg csalóka, de ha választani kell, akkor a kérdező sokkal jobban néz ki, bár ő is az a tipikus alaktalan tinilány, de legalább nem hullámzik a zsír a seggén ha lép kettőt.

2013. aug. 6. 17:43
 23/31 anonim ***** válasza:
ugyanolyan kb
2013. aug. 6. 19:17
 24/31 anonim ***** válasza:

Jajj, kis cukorfalatkák! :D *-*

Szerintem te egy hangyányival! :)

2013. aug. 7. 01:36
 25/31 anonim ***** válasza:

Ha ilyen "barátnőm" lenne, mint te, kirugdosnám az életemből. :))

Komolyan... Hogy csinálhatod ezt? Ha tényleg a barátnőd lenne, akkor nem hasonlíthatnád magadhoz, és nem akarnád legyőzni.

A képed címén meg csak röhögni lehet.

Egyébként nagyon átlagos a testeket. Egy fiatal lánynak ilyen a teste, aki nem sportol semmit, de nem is zabálja magát tele egész nap. Szóval nem nagy cucc. 15/l

2013. aug. 7. 07:48
 26/31 anonim ***** válasza:
Ez nagyon alattomos húzás a barátnőddel szemben! MIért akarod legyőzni?? Ráadásul a saját képednek olyan nevet adtál, hogy: "nem is rossz" . HOgy ez mekkora egóról árulkodi!
2013. aug. 7. 08:54
 27/31 anonim ***** válasza:
Neked jobb alakod van, de nehéz megítélni, mert tényleg más szögből készült a két fotó.
2013. aug. 7. 10:13
 28/31 anonim ***** válasza:
A tied jobbnak tűnik,bár lehetne egy jobb kép rólad.Amúgy kb.átlagos kategória mindkettőtöké,de a jó fajtába tartozik.
2013. aug. 7. 10:59
 29/31 anonim ***** válasza:

Igen,itt mindenkibe belekötnek. Kíváncsi lennék,akik fikázzák a másikat és ott kötnek bele ahol csak tudnak,nekik vajon milyen alakjuk van?! Ha mindenki annyira egészségesen élne,és rendszeresen sportolna,mint ahogy itt osszák az észt nem lenne annyi kövér ember Magyarországon...

Nekem is egyformának tűntök de mintha neked laposabb lenne a hasad. Bár ha ugyanabból a szögből lettetek volna fotózva úgy könnyebben el lehetne dönteni a kérdést.

2013. aug. 7. 20:11
 30/31 ~Kicsi móki válasza:
A barátnődre nem kicsi az a fürdőruha?Na mindegy.Szerintem a te alakod szebb.Ja és egyáltalán nem kövér egyikőtök se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. aug. 13. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!