Fiúk? Szerintetek nekem vagy a barátnőmnek van jobb alakja (teste)?
a sárga bikinis lány remek példa arra, hogy lehet valaki vékonyan is löttyedt. nem kövér, de nézzétek meg a hasát, a derekát meg a combjait, látszik rajta hogy zsíros az egész. nem lesz senki automatikusan jó csaj attól, hogy vékony.
a másik kép pedig tényleg csalóka, de ha választani kell, akkor a kérdező sokkal jobban néz ki, bár ő is az a tipikus alaktalan tinilány, de legalább nem hullámzik a zsír a seggén ha lép kettőt.
Jajj, kis cukorfalatkák! :D *-*
Szerintem te egy hangyányival! :)
Ha ilyen "barátnőm" lenne, mint te, kirugdosnám az életemből. :))
Komolyan... Hogy csinálhatod ezt? Ha tényleg a barátnőd lenne, akkor nem hasonlíthatnád magadhoz, és nem akarnád legyőzni.
A képed címén meg csak röhögni lehet.
Egyébként nagyon átlagos a testeket. Egy fiatal lánynak ilyen a teste, aki nem sportol semmit, de nem is zabálja magát tele egész nap. Szóval nem nagy cucc. 15/l
Igen,itt mindenkibe belekötnek. Kíváncsi lennék,akik fikázzák a másikat és ott kötnek bele ahol csak tudnak,nekik vajon milyen alakjuk van?! Ha mindenki annyira egészségesen élne,és rendszeresen sportolna,mint ahogy itt osszák az észt nem lenne annyi kövér ember Magyarországon...
Nekem is egyformának tűntök de mintha neked laposabb lenne a hasad. Bár ha ugyanabból a szögből lettetek volna fotózva úgy könnyebben el lehetne dönteni a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!