Szerintetek szép csaj selena gomez? Ha igen miért? Ha nem akkor miért nem?
szerintem nagyon szép volt régen, akkor aranyos, kiscsajos volt, most viszont nagyon erőlteti a nőiességet, pedig nincs benne még sok. és valóban, kicsit eltorzult, malac feje lett. pedig régen nagyon oda voltam érte.
a személyiségéről nem nyilatkozom, nem ismerem.
Szerintem meseszép lány bájos és smink nélkül is szép arca van.Igenis nőies.nem tudom nektek miben nyílvánul meg,hogy valaki nő(ies) e itt van pár kép ami magáért beszél:
És nem kell összehasonlítgatni pl.Megan Fox-al Ő korban egy kicsit már előrébb van és teljesen más kaliber mint Sel.Én sem ismerem személyesen,de tudok róla egy smást,pl.Ő a világ legfiatalabb UNICEF nagykövete,rengeteget jótékonykodik,millió egy rajongói kép mutatja,hogy imádja a rajongóit bárhol bármikor megáll egy fotó kedvéért és pár szót beszél az emberekkel.Ha ez nagyképűség akkor régen rossz a világ.Mindemellett Selena nem a szülei pénzéből élősködik hanem megdolgozik azért amije van,de még így sem felvágós.Végül pedig nem hiszem,h a hírekben azt hallani Selena gomez mennyire elfajult,pucérkodik stb.stb. én szeretem őt,és úgy gondoltam illik megvédeni,mint ahogy gondolom ti is megtennétek azért a sztárért akit kedveltek!Szép napot Nektek!:)
A 13.-nak teljes mértékben igaza van!
És szerintem is szép, a zenéjét imádom, és én is láttam videókat/képeket, hogy szereti a rajongóit, szerintem se az a felvágós típus, és ha ő nem nőies, akkor nem tudom mi nektek a nő.
Azzal meg csak még nagyobbat nőtt a szememben, hogy sokat jótékonykodik, ezt eddig nem tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!