Mennyire jó a felcsatolható póthaj?
"Tehát megmoshatom, fésülhetem, befesthetem az eredeti hajammal együtt, attól nem fog leesni?"
amikor mosod a hajad,akkor azt vedd ki.ha fested,akkor is.max.külön majd befested,ha akarod.de praktikusabb olyan színűt venni,amilyet akarsz,hogy ne kelljen festened,mert ugye attól roncsolódik.
nem örökre van az rajtad,épp azért hívják csattosnak :D ,bármikor le tudod szedni
3 sor nem hiszem,h. elég,mivel hátul a hajadat fel kell fogni,elválasztani soronként és oda beakasztani úgy,hogy kicsit megtupírozod a saját hajad tövénél,hogy jobban ott maradjon a póthaj és akkor tuti nem esik ki :)
európait vegyél ,az 100%emberi haj.
első vagyok.ja és akkor kell mosni,amikor már bekócolódik magától,ill.kifésülhetetlen.na akkor megmosod úgy,hogy valamibe engedsz vizet ,bele sampont,és elkezded benne a hajat húzkállni ide-oda...majd leöblíted,utánna rá balzsam és megint leöblíted tiszta vízzel. hagyd magától megszáradni,addig NE fésüld.
és olyan helyen tárold,ahol nem kócolódik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!