Milyen tapasztalataitok vannak a Remington S2002 hajkisimítóval?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 15:47
1/4 anonim válasza:
jaj hát az sztem nagyon jó. Olyan van a barátnőmnek, rendszeresen avval vasaltam a hajam és szép lett. Én is olyat akartam venni, de nem volt már olyan, így helyette remington 5002-t vettem, szinte egyforma mindkettő.
[link] --5002
[link] -- 2002
Szal ha 2002-st nem kapsz, akkor válaszd a másikat, ugyanaz, sztem. Ajánlani tudom őket.árba is megfelelő volt számomra.
2/4 anonim válasza:
Nekem az 5002-es van és nagyon szeretem!
3/4 anonim válasza:
nekem a 2002-es van és még lehet kapni... én nekem nem régóta van meg és tényleg nagyon jó én barátnőmtől hallottam róla és nála is próbáltam ki és én is vettem egyet és csak ajánlani tudom :)
4/4 anonim válasza:
nem akarok senkit megbántani de az s2002 jobb mint a cs5002. Mivel a cs5002 csak kerámiás, az s2002-n pedig van teflon is (a kerámia mellett) és az kevesebbet roncsolja a hajat mint a sima kerámia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!