Fiúk nektek bejön ha egy lány/nő nem hord melltartót? Es lehet látni a bimbóját?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 23:42
12/19 anonim válasza:
Persze, ha nem a köldökét veri. :D
13/19 anonim válasza:
eléggé feltud izgatni a dolog :)
14/19 anonim válasza:
Bár minden nő így járkálna...:)
15/19 anonim válasza:
Igen, bejön de sajnos ez manapság cikinek számít, bár ne lenne így.
17/19 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy a lányokat miért zavarja ha áttetszik a bimbójuk? Szerintem nagyon izgi, és sejtelmes!
18/19 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok, de válaszolok. Utálom a melltartókat, de mégis hordok mert megnéznek, bámulnak ha nincs rajtam. Pedig szerintem semmi visszataszító nincs benne, persze ha nem a köldökéig lóg valakinek..
19/19 anonim válasza:
nemtudom milyen ember az aki szerint ez undorító de keressen egy fát és kösse fel magát vagy hasonló. mellesleg az állandó melltartó hordástól öreg korban lógni fognak a cicik mert hozzászoknak hogy tartva vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!