Szerintetek ő jó alakú csaj 10-es skálán mennyire pontoznátok? (KÉP)
2013. aug. 3. 20:53
21/31 anonim válasza:
Hát én nem tudom akkor milyen emberek vannak itt..
Azt vettem észre több ilyen jellegű kérdésnél,hogy akinek jó alakja van azt lepontozzák,kritizálják,kötöszködnek,hogy "ilyen alakja bármelyik tízenévesnek lehet" meg itt széles meg ott széles,meg itt vastag meg ott vastag,de akin tényleg van felesleg az tökéletes,és szuper! Csak nem irigyek..?!
22/31 anonim válasza:
Ez nem irigység, egyszerűen csak ízlés dolga. A többségnek nagyon is bejön az ilyen alak, jobban mint a vékonyak.
És bár van rajta felesleg, de mégsem löttyedt, formátlan a teste és ezért nőies és vonzó.
Persze ez is csak egy vélemény:)
23/31 anonim válasza:
Én is nőies vagyok és rajtam nincs is sok felesleg mégis kritizálnak
24/31 anonim válasza:
Ja,és hiába írják azt,hogy az ilyen alak a többségnek bejön nekem én nem ezt veszem észre..
27/31 anonim válasza:
Álom csaj vagy. Pont ilyen nőket szeretem.
28/31 anonim válasza:
Álom csaj vagy. Pont ilyen nőket szeretem. Nagyon jó az alakod!
29/31 anonim válasza:
10/5
szerintem tunya és van rajta egy kis felesleg
30/31 anonim válasza:
nagyon jó, de ha edzenél egy kicsit, gyönyörű bomba n ő lennél!!! neked meg van az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!