Ha kezdő stádiumban van a stria azt se lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
most vettem észre, hogy a fenekemen alig látható striák vannak. ezt még vissza lehet fordítani? vagy ha nem, meg lehet előzni, hogy rosszabb legyen?2009. okt. 24. 23:21
1/2 anonim válasza:
Én olvasgattam róla, de mindenhol mást írnak. Valahol azt írták hogy még igen, de a vöröset már csak plasztikai sebész tudja eltávolítani. Sajnos nekem is van. Comb, derék stb. És nagyon sötét. Elmondhatatlanul zavaró. Pedig még eléggé fiatal vagyok. :(
2/2 anonim válasza:
Nekem a stria akkor tűnt el a mellemről, amikor terhes lettem és feljött rám 20 kg. Szépen kisimult a rárakódó zsírtól. DE amint visszafogytam, ismét striás lett. Más megoldás nem maradt mint szilikonnal végleg kisimítani. Szóval ha feltöltöd a striás részt, akkor nem látszik a stria. De krém nem fog segíteni, ebben biztos vagyok. Bár állítólag létezik Szerbiában valami csodakrém striákra, de ezt még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!