Srácok! Járnátok 169 cm magas, normál testalkatú lánnyal? Vagy már túl magas? :/ 15l
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 20:37
11/19 anonim válasza:
Túl magas??? xD
Nekem inkább alacsony!
188 cm, 20f
12/19 anonim válasza:
Szia, én 13/L vagyok és 170 cm. :) És elég magas vagyok, pl. az osztálytársaimhoz képest, de nem a legmagasabb! Sőt, egy barátnőm egy évvel fiatalabb és ő 174 cm :) Úgyhogy nyugi!!!:D
13/19 anonim válasza:
Én nem értem ezt a magasságos dolgot, pl amikor gimibe jártam akkor tesiórán kb középen voltam a sorban vagy talán kicsit az alacsonyabbak fele holott 185 körül voltam akkor (most is vhogy így). Tapasztalatom szerint, illetve sztem az ilyen 170 körüli és azaz alatt levő magasság az optimális bár kinek mi jön be.. Szóval e miatt nem kell aggódnod.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) tényleg:) mentek a zöldkezek:))
2013. aug. 2. 20:18
16/19 anonim válasza:
én csak 170 cm vagyok majd nem akkora vagy mint én de én járnék :D
17/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem túl magas a 169 cm :) Én 175 vagyok, a barátom 10 centivel magasabb nálam, az előző barátom 20 centivel volt magasabb.:D sose éreztem, hogy túl magas lennék.
18/19 anonim válasza:
Na ne szórakozz ha te 15 évesen 169-cel magas vagy akkor én 10 évesen 156-al mi vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!