Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Sidecut. Os haj szerintetek...

A Sidecut. Os haj szerintetek milyen egy 14 eves lanyon? Aki nem tudna milyen a haj lent a link.

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 1. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem jó, de ez az arctól is függ.
2013. aug. 1. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Én azt mondom h 14 évesen még eléggé fiatal ehhez de manapság...
2013. aug. 1. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Te jó isten.. egy kislánynak? Soha... Leghamarabb 17 évesen.
2013. aug. 1. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem ronda, de ez nem életkorfüggő...
2013. aug. 1. 19:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Meg jo hogy azt kerdeztem hogy szerintetek milyen es nem azt hogy hany eves kortol ajanljatok.
2013. aug. 1. 19:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Szövegértés. Ha azt írjuk hogy egy kislánynak nem jó akkor szerinted mi a véleményünk?
2013. aug. 1. 19:43
 7/8 anonim válasza:

Nekem körbe fel van nyírva és fönt is rövid de én megbántam egy kicsit. Nekem tetszik de szerintem várjatok még ezzel

16/L

2013. aug. 4. 19:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Inkább figyelj oda magyarórán...

"Meg jo hogy azt kerdeztem hogy szerintetek milyen es nem azt hogy hany eves kortol ajanljatok."

Azt kérdezted h "milyen egy 14 ÉVES LÁNYON". Mindenki erre válaszolt! Nagyon okos vagy csak így tovább. Lehet h a hajaddal kifogsz tűnni a tömegből de sajnos a szellemi teljesítményeddel aligha.. ádiosz.

2013. aug. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!