12/25 anonim válasza:
Cicidről is mondanánk véleményt, ha elmúltál már 18. :D
13/25 A kérdező kommentje:
Arról nem kell, azzal elégedett vagyok :D
2013. júl. 30. 17:19
14/25 anonim válasza:
lány vagyok, megkérdezhetem, hogy hogyan szoktad formálni? Enyém is lapos...:/ guggolások?
15/25 anonim válasza:
#13 pedig biztos jólesne, ha megdicsérnénk ;)
17/25 anonim válasza:
7 éve barátja van, szóval hiába is kacérkodtok vele. én már ráírtam. ugye kérdező? :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
18/25 anonim válasza:
Na akkor én vagyok az első akinek nem tetszik.
19/25 anonim válasza:
Nem valami formás.Enyém szebb!:D
20/25 A kérdező kommentje:
Írtam egy regényt az edzésről, erre nem küldi el ^-^'
Na jó akkor újra:D
szóval heti 3-4x edzek, kedvtől függően.
guggolások, kitörések, lábemelések.Mindent súllyal(15kg, elvileg többel kellene, de nem vagyok olyan elvetemült azért:$), de ha el vagyok tunyulva,mert valami miatt kihagyok hosszabb időt, akkor súly nélkül.
Ha fokozatosan egyre többet csinálsz, észre sem veszed és sokkal könnyebben megy majd!:)
Ha lusta vagyok edzeni ezt szoktam csinálni, csak,hogy megnyugtassam a lelkiismeretem..:
http://www.youtube.com/watch?v=2Gd1GMWb6aM
Mindig mindenből annyit, hogy azért rendesen kifáradjak, de az sem jó ha megerőlteted, azért fokozatosan.
Meg kutyákkal biciklizek mostanában.:D
2013. júl. 30. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!