Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, mennyire fontos nektek,...

Fiúk, mennyire fontos nektek, hogy ápolt legyen a lábatok? Mennyi időt szántok rá?

Figyelt kérdés

2013. júl. 30. 15:34
 1/4 ricsi13 válasza:
Fiú vagy! Nem kell ápolni a lábadat, a melegek borotvájják meg ápolják és még a lányoknak sem tetszik ugyhogy max mosd meg hogy büdös ne legyen és ennyi
2013. júl. 30. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, és elsőnek üzenem hogy egy fiúnak igenis illik ápolni a lábát...
2013. aug. 2. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnek abszolút igazat adok! Igenis ápolni kell a fiúknak is, ha valaki nem tartja karban, az nagyon visszataszító és igénytelen!

Az ápoláshoz hozzátartozik:

- a köröm rendszeres vágása,

- a sarok lereszelése, legyalulása ha megkeményedik,

- a körmök ne legyenek gombásak még picit sem,

- a bőr se legyen gombás picit sem,

- a bőr ápolása hogy ne legyen kiszáradva,

- ízlés szerint a szőrzet kordában tartása,

- a napi tisztálkodás,

- és a naponta váltott tiszta zokni használata.

2013. aug. 2. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én az előző felsorolás minden pontjának megfelelek, és szerintem is fontos a láb ápolása. :)

Mondjuk én mindig teljesen leszőrtelenítem a lábam, de legfőképp így a nyári kánikulában, mert nekem így kényelmesebb. :) Barátnőmnek is jobban tetszik így. :)

Hogy mennyi időt szánok rá?

Körömvágásra 2 hetente 10 percet, szőrtelenítésre 3 hetente 1 órát.

2013. aug. 2. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!